Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Spotkanie wrzesień 2013 - 20-22.09
Alutka
Leo napisał(a):

Lista jest imponująca, ale dopiero cztery osoby wpłaciły kaskęsmutekZłość

Termin wpłat odległy, bez paniki proszę Z przymrużeniem oka

Leo
Alutka napisał(a):

Leo napisał(a):

Lista jest imponująca, ale dopiero cztery osoby wpłaciły kaskęsmutekZłość

Termin wpłat odległy, bez paniki proszę Z przymrużeniem oka

Tak? Bez paniki? A żyć trzeba!!!Złość
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

nieswinka
Jeszcze chyba my się zdecydujemy ale potrzebujemy jeszcze chwil kilka. :-)

Andzia
Niestety i tym razem nie dam rady, bo siostra wpadła na durny pomysł brania ślubu w październiku, więc trzeba odkładać kasę.
Aż się boję pomyśleć co mi wypadnie przed zimówką... Z przymrużeniem oka

zaciszanka
Andzia, ale durny pomysł, że ślub, czy że w październiku ? Z przymrużeniem oka Siostrunia z Ciebie Pokazuje język

zaciszanka
Anna vel hanna napisał(a):

A że tak zapytam -czy ekipa ze stolicy będzie jakoś razem wyjeżdżać? Bardziej w godz. popołudniowych? I jakie tempo jazdy narzuci? Chyba bym się skusiła, jeśli zdąży wpłynąć wypłata na konto to postaram się dopisać do listy i puścić przelew z zaliczką.

Ania, to na razie trudno określić - za wcześnie. Ale deklarowało się kilka osób z Mazowieckiego i pewnie nie uda się wszystkich ustawić na jedną godzinę wyjazdu.
Śmiało się zapisuj, jakby co droga jest prosta Uśmiech

Rycho
My też dołączamy Z przymrużeniem oka Czarna i Rycho.

www.motorowodni.com.pl
Hania
czy termin wpłaty zaliczki to 6.08? W poniedziałek wracam z Węgier, policzę szybko budżet na 90% zrobię przelew,o ile nie będzie już za późno :-)
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

zaciszanka
Myślę, że jakby co to Leo jeden dzień przedłużenia wynegocjuje z agroturystyką Z przymrużeniem oka .... a pewnie i tak będą się zgłaszać kolejni chętni, bo to jeszcze 1,5 miesiąca do wyjazdu.

Hania
Super :-) to mam nadzieję, że w końcu uda mi się z Wami spotkać :-)

Waldex
Jest jeszcze jedno wolne miejsce?Uśmiech
1. Leo
2. Carry + 1
3. Draka + Paweł + Ewka
4. Alutka
5. Zaciszanka
6. AngieFreewind + 1 (?)
7. Gwizdek
8. Eddie+Efjot
9. Taga
10. Termit + Jerzy
11. Estrella
12. Teodozja
13. Ciotka + 1
14. Pszczółka +1
15. Krystka
16. Waldex

Hania
Kurcze, dzisiaj usłyszano jakieś niepokojące stukanie w silniku mojego moto smutek do czasu jego zdiagnozowania muszę się wstrzymać z dalszymi podróżami i zabezpieczyć finansowo na ewentualną naprawę smutek niestety nie wyrobię się z wpłatą zaliczki w terminie smutek

zaciszanka
Ania, trzymam kciuki, żeby nie było to nic poważnego. Daj znać co to zastukało w Twoim nowym moto.

Waldex, tak nieśmiało się pojawił na liście. Twardziel - weekend z MiDem i potem już nic nie będzie takie samo Pokazuje język

Waldex
Bez przesady, Gwizdek przeżył już kilka takich weekendów i jakoś bardzo się nie zmienił, no może troszkę zniewieściał, ale delikatny zawsze był...Uśmiech

Leo
Anna vel hanna napisał(a):

Kurcze, dzisiaj usłyszano jakieś niepokojące stukanie w silniku mojego moto smutek do czasu jego zdiagnozowania muszę się wstrzymać z dalszymi podróżami i zabezpieczyć finansowo na ewentualną naprawę smutek niestety nie wyrobię się z wpłatą zaliczki w terminie smutek

Zaliczka to jedno. Ważne jest to - jedziesz czy nie?Złość
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

nieswinka
No to jeszcze ja jadę i Andrzej. Ale najprawdopodobniej zabierzemy ze sobą jeszcze jednego miłego osobnika płci męskiej. W relacjach towarzyskich "różnopokoleniowych" obeznany jest dobrze bo jest ojcem rodziny a nawet dziadkiem. I tu moje pytanko do Leo. Na 100 % będziemy wiedzieć dopiero pod koniec miesiąca czy Jacek może z nami jechać. Czy moge wpłacić zaliczkę za 2 osoby a Jacek będzie mógł się "dokoptować" później? Bo on tak bardzo chce jechać, że stwierdził, że zapłaci zaliczkę i jak coś to najwyżej przepadnie. :-) Ale wolę zapytać jak to rozwiązać żeby później zamieszania nie robić.

Leo
nieswinka napisał(a):

No to jeszcze ja jadę i Andrzej. Ale najprawdopodobniej zabierzemy ze sobą jeszcze jednego miłego osobnika płci męskiej. W relacjach towarzyskich "różnopokoleniowych" obeznany jest dobrze bo jest ojcem rodziny a nawet dziadkiem. I tu moje pytanko do Leo. Na 100 % będziemy wiedzieć dopiero pod koniec miesiąca czy Jacek może z nami jechać. Czy moge wpłacić zaliczkę za 2 osoby a Jacek będzie mógł się "dokoptować" później? Bo on tak bardzo chce jechać, że stwierdził, że zapłaci zaliczkę i jak coś to najwyżej przepadnie. :-) Ale wolę zapytać jak to rozwiązać żeby później zamieszania nie robić.

Żeby Jacek miał pewność, że ma zarezerwowane miejsce to powinien dzisiaj wpłacić zaliczkę. Bez wcześniejszej rezerwacji (czyli zaliczki) nie ma żadnej gwarancji wolnego miejsca. Proponuję wpłacićSzok
Seneka

nieswinka
ok. No to leci kaska... :-)

Gwizdek
Waldex napisał(a):

Bez przesady, Gwizdek przeżył już kilka takich weekendów i jakoś bardzo się nie zmienił, no może troszkę zniewieściał, ale delikatny zawsze był...Uśmiech

wwwrrr tego to ja nie przepuszczę ... przy najbliższej okazji krwi upuszczę Złość

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
żartowałem z tą krwią :-) .... zamiast tego będzie browar :-)

Waldek .... oj .. chyba Ci się ostatnio wena pisarska wyostrzyła :-)
na BS,ie też "ognia" dałeś :-) ... taką małą zadrę :-) .... (post o rezygnacji z wyjazdu na zakończenie)

tu jest towarzystwo, które jeździ .... i to wystarcza ... a może to aż tyle ...
Edytowane przez Gwizdek dnia 06-08-2013 14:49

pro-pg.pl
zaciszanka
oj tam Z przymrużeniem oka Waldek jest znany ze swojego poczucia "humoru" Z przymrużeniem oka Mało się nasłuchałam ..... Szeroki uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
3,160,226 unikalne wizyty