Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
III Letnie Spotkanie Bydgoszcz 2013.08.16-18
Ciotka
Hejka, ja wstępnie też, to będzie zależalo, czy moja zmienniczaka nie będzie na urlopie, bo jak tak, to d....a. Potwierdze wcześniej, duuuuzo wcześniejSzeroki uśmiech
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

Estrella
w tym terminie mam zaplanowany urlop... jeśli nie pojadę na Krym no może się skuszę Pokazuje język

lotnik
O jak miło zaczyna się coś dziać w temacie Letniego Spotkania super Z przymrużeniem oka

zaciszanka
Zaczyna się, zaczyna Z przymrużeniem oka Dzisiaj 13 Z przymrużeniem oka zarezerwowałam domek i wpłaciłam zaliczkę Uśmiech

termit
Mam nadzieję, że policzyłaś nas do tego domku?

Estrella
zaciszanka a jak obiecam że nie będę no wiesz głośno się zachowywać w czasie snu to gdybym jednak jechała znajdzie się miejsce na podłodze? Z przymrużeniem oka Pokazuje język

zaciszanka
Jak będziesz się zachowywać zgodnie z obietnicą, to myślę, że nawet na łóżku Pokazuje język

termit
Estrelka, w razie czego będziesz spać na tarasie Szeroki uśmiech

lotnik
Dla poprawienia humoru Z przymrużeniem oka

http://www.tvp.pl...ku/8292516

Leo
Pokój na bydgoski zlot zarezerwowanyUśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

zaciszanka
Podnoszę temat Z przymrużeniem oka

Ciotka
Uprzejmie donoszę, że przybędę z trzema motocyklistami.
Kasiu dziękuję za rezerwację pokojuUśmiech
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

lotnik
Super dziewczyny bardzo się cieszę, że przyjedziecie w tak silnej grupie ;)

taga
Ciotka napisał(a):

Uprzejmie donoszę, że przybędę z trzema motocyklistami.
Kasiu dziękuję za rezerwację pokojuUśmiech

A ja mam pytanie? kiedy będziecie jechać? w piatek rano? czy popołudniu? bo może bym się podłaczyła, ale neistety idę do rpacy... ew. dołaczyłabym wieczorem?
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

zaciszanka
Część z tej grupy myśli intensywnie, żeby pojechać już w czwartek 15.08 ( święto ), pozwiedzać po drodze i po południu/wieczorem dotrzeć do ośrodka.

Sporo nas będzie Z przymrużeniem oka Termity, Czarna z Rychem, Gwizdek i ja to domek Z przymrużeniem oka Ciotka, Teo to 1 pokój dwuosobowy w ramach studio, 3 motocykliści zaprzyjaźnieni z Ciotką to 2 pokój 2 osobowy w ramach studio. Z wpisów wynika, że Leo też ma zarezerwowany pokój Uśmiech.

taga
zaciszanka napisał(a):

Część z tej grupy myśli intensywnie, żeby pojechać już w czwartek 15.08 ( święto ), pozwiedzać po drodze i po południu/wieczorem dotrzeć do ośrodka.

Sporo nas będzie Z przymrużeniem oka Termity, Czarna z Rychem, Gwizdek i ja to domek Z przymrużeniem oka Ciotka, Teo to 1 pokój dwuosobowy w ramach studio, 3 motocykliści zaprzyjaźnieni z Ciotką to 2 pokój 2 osobowy w ramach studio. Z wpisów wynika, że Leo też ma zarezerwowany pokój Uśmiech.

a byłaby szansa gdzieś się do Was wcisnąć z noclegiem, czy rezerwować jeszcze jakiś pokój? żebyśmy się nie zgnietli wszyscy?
najwyżej bym wieczorem w pt dojechała Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

zaciszanka
Taga, rezerwuj pokój, bo już mamy jedną osobę więcej niż mamy miejsc noclegowych Z przymrużeniem oka

zaciszanka
Lotnik poprosił "Jeżeli będą chętni to proszę się zapisywać np.:
- Antonov an-2
- Wilga
- Skoki spadochronowe"

Antonov an-2 ( 50 zł/osoba) 10 osób/lot
1. Zaciszanka
2.
3.

Wilga ( 60 zł/osoba ) 3 osoby/lot
1.
2.
3.

Skoki spadochronowe
1.
2.

Wpisałam się już na FIP, ale ponieważ jedzie nas większa grupka, to może ktoś jeszcze chętny. Pamiętam wrażenia z zeszłorocznego lotu Z przymrużeniem oka. Kusi mnie Wilga, ale w większej grupie raźniej Z przymrużeniem oka

Leo
Jeśli się uda to pojedziemy w 2-3 motoUśmiech Planujemy wyjazd w czwartek, a po drodze nocleg i impreza w Ciechocinku - kurczak na piwie oraz muza na żywo (Dżem plus to co sobie zażyczymy) - po późnym wstaniu w piątek docieramy do BydgoszczySzok
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Gwizdek
zaciszanka napisał(a):

Lotnik poprosił "Jeżeli będą chętni to proszę się zapisywać np.:
- Antonov an-2
- Wilga
- Skoki spadochronowe"

Antonov an-2 ( 50 zł/osoba) 10 osób/lot
1. Zaciszanka
2.
3.

Wilga ( 60 zł/osoba ) 3 osoby/lot
1.Gwizdek
2.
3.

Skoki spadochronowe
1.
2.

Wpisałam się już na FIP, ale ponieważ jedzie nas większa grupka, to może ktoś jeszcze chętny. Pamiętam wrażenia z zeszłorocznego lotu Z przymrużeniem oka. Kusi mnie Wilga, ale w większej grupie raźniej Z przymrużeniem oka

pro-pg.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.24
3,160,234 unikalne wizyty