Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Narzekalnia
Estrella
a jaki rozmiar? bo jak S to raczej się nie wbiję Pokazuje język

zaciszanka
M i L Uśmiech

Estrella
to już wiem co będę licytować Szeroki uśmiech
a kartą kredytową będzie można placić ?? Z przymrużeniem oka

zaciszanka
Dogaduj z Alutką ( której już tak podpadłaś za godziny i minuty w odliczaniu Szeroki uśmiech ) Z przymrużeniem oka .... ale zakładam, że można przelewem po BZ ( tak jak już było wcześniej ) ?

Estrella
Kasia zapomniałaś o sekundach Szeroki uśmiech

ale chyba aż tak bardzo nie podpadłam... Alutka wpuścisz mnie na BZ? Uśmiech

Alutka
Estrelka, podpadłaś na całej linii - fakt. Pokazuje język Na Twoje szczęście nie wszystko ode mnie zalezy. Pozostała część teamu organizacyjnego jest bardziej wyrozumiała i masz wjazd zapewniony. Szeroki uśmiech

Alutka
W ramach tzw. dynamicznej pogody przyszedł czas i na moją wioskę. Bilans: uszkodzony samochód, elewacja budynku i najważniejsze - zniszczona siatka zabezpieczająca balkon. smutek I dziwo okna całe.
A wszystko to dzięki takim kryształkom:

wstaw.org/m/2013/06/10/grad3_jpg_300x300_q85.jpg

Goha66
... po porze deszczowej, dla odmiany mamy Saharę (czyli 25 w plusie o 7 AM, a 35 w plusie od 9tej do zmroku) ... toż kufra jeździć się w taką hicę nie da, bo na myśl o zakładaniu ciuchów motocyklowych robi się słabo. czy w PL nie może być "umiarkowanie"???
P.S.
ktoś daje radę w takie skwary w pełnym opakowaniu?
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Estrella
Goha w trasie nie jest tak tragicznie jak się wszystkie membrany powypina i manetkę lekko odkręci Z przymrużeniem oka ale w mieście w korkach to darmowa sauna... dlatego przerzuciłam się na klimatyzowane autobusy i tramwaje Szok oraz 2oo napędzane siłą mięśni Złość

Goha66
Estrella napisał(a):

Goha w trasie nie jest tak tragicznie jak się wszystkie membrany powypina i manetkę lekko odkręci Z przymrużeniem oka ale w mieście w korkach to darmowa sauna... dlatego przerzuciłam się na klimatyzowane autobusy i tramwaje Szok oraz 2oo napędzane siłą mięśni Złość

... może jak się powypina Z przymrużeniem oka ... ale ja nie wypinałam w skórach (hardcore, no nie?) ze względu na to, że przepoconej skóry nie wywietrzysz do porządku już nigdy, a wpinkę zawsze można wypiać, wrzucić do pralki, wysuszyć i znów miało się "nówkę sztukę" (przynajmniej od środka Z przymrużeniem oka ) ... ciekawe jak to jest z teksami ... chyba jednak będę mogła wypinać, skoro np. Ty to robisz ?... pozdr.

Ishka
nooo gole texy na gole cialo to przezycia nie do przezycia
zawsze zakladam bielizne termo, coby miec jednak to odgrodzenie od sliskiej podszewki ze zracymi szwami. moze inne spodnie takie nie sa, ale moje mnie jedza zywcem!

Alutka
Pan rzeczoznawca obejrzał moje auteczko po gradobiciu, narysował na nim gustowne kółeczka (wyglądało jak biedroneczka) i tu był koniec zabawy. Q..wa! 208 wgnieceń! Złość

taga
Alutka napisał(a):

Pan rzeczoznawca obejrzał moje auteczko po gradobiciu, narysował na nim gustowne kółeczka (wyglądało jak biedroneczka) i tu był koniec zabawy. Q..wa! 208 wgnieceń! Złość

o rety rety.... no to słabizna... ale słabo
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Goha66
Alutka napisał(a):

... a nie powiedział, że odszkodowania płacą powyzej 210 wgniotów ? Z przymrużeniem oka

zaciszanka
Jestem niewidzialna Z przymrużeniem oka takie dzisiaj odniosłam wrażenie .... i to nie jako śmigająca w korku, tylko w kolejce na stacji benzynowej Złość

Podjeżdżam rano, mała kolejka, więc się ustawiam, za mną zaraz kolejny samochód. Widzę, że już kombinuje.... Autko przede mną zbiera się na zwalniane miejsce, kolejne przy dystrybutorze się zwalnia .... ale gość stojący za mną objechał stację na około i już przy nim jest .... nie ociągałam się, na stacji tłok, więc trzeba było trochę się poprzeciskać. Podjechałam, z kasku wydobyło się "chyba obowiązuje kolejka" .... musiałam chyba mieć gromy w oczach .... bo gość się wycofał. Ale nadal mnie ściga myśl.... dlaczego od rana muszę trafiać na buraków Złość

Leo
zaciszanka napisał(a):

Jestem niewidzialna Z przymrużeniem oka takie dzisiaj odniosłam wrażenie .... i to nie jako śmigająca w korku, tylko w kolejce na stacji benzynowej Złość

Podjeżdżam rano, mała kolejka, więc się ustawiam, za mną zaraz kolejny samochód. Widzę, że już kombinuje.... Autko przede mną zbiera się na zwalniane miejsce, kolejne przy dystrybutorze się zwalnia .... ale gość stojący za mną objechał stację na około i już przy nim jest .... nie ociągałam się, na stacji tłok, więc trzeba było trochę się poprzeciskać. Podjechałam, z kasku wydobyło się "chyba obowiązuje kolejka" .... musiałam chyba mieć gromy w oczach .... bo gość się wycofał. Ale nadal mnie ściga myśl.... dlaczego od rana muszę trafiać na buraków Złość

Dobrze zrobiłaśUśmiech
A może to kwestia osobowości, bo mnie nikt się nie wciskaZ przymrużeniem okaSzeroki uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Gwizdek
to się też wyżalę ...
ja mam podobnie z niewidzialnością w kolejkach do czegokolwiek ...
tyle, że najczęściej omijany jestem przez state b... z torbami na kółkach (tak po prostu przeparkowują swój tobołek przede mnie) i jak niby nic napierają na następnego klienta w kolejce .... Złość
a i tak samo niewidzialny jestem dla kasjerek z drugiej strony lady ... zwłaszcza w mięsnym gdy naokoło w kolejce stoi 10 starych b.... i każda już zamawia 2 plasterki serdelowej ....Złość

a takie numery na stacji benzynowej ... nagminne są ... zawsze trafi się cfaniak co się wtryni o pół metra bliżej dystrybutora i udaje, że był przede mną .... Złość

oj ... już się wstępnie wyżaliłem .. ale jest to temat rzeka ... i można go rozwijać wielowątkowo :-)

pro-pg.pl
Estrella
eee a ja ostatnio udałam że ślepa jestem (ciemno już było, szybka przyciemniana, kurza ślepota - jest podstawa dla obrony) i podjechałam bez kolejki do dystrybutora ustawiłam się tak że jak pan tylko odjechał to podtoczyłam moto... nikt nie pyszczył jak zobaczył że laska na moto a w kolejce co najmniej 5 aut stało Pokazuje język
Co lepsze wcale mi się z ubieraniem nie śpieszyło jak zobaczyłam Pana w SUVie ze zderzakiem na mojej tylnej gumie... chyba mu się spieszyło - mi już nie Pokazuje język
Wredne babsko ze mnie Szeroki uśmiech Szok Szeroki uśmiech

Trzeba sobie radzić Szeroki uśmiech

Alutka
Chyba jestem mocno rzucająca się w oczy, bo takich doświadczeń u mienia brak. Z przymrużeniem oka

Estrelka, możesz być pewna, że gdzieś ktoś opisał Cię jako buraka Pokazuje język Szeroki uśmiech

Hania
Jak narzekalnia i to i ja ponarzekam Z przymrużeniem oka 5 dzień jazdy i już niezapomniane przygody -spontaniczna wycieczka nad Zegrze, wszystko fajnie tylko w środku lasu skończyło mi się paliwo, a po przekręceniu kranika na rezerwę przejechałam raptem kilometr i stanęłam przed samym zakrętem, w miejscu bez pobocza... znajomy dowiózł mi paliwo, dojechałam na stację, potem kawka w porcie w Nieporęcie, zbieram się do domku a tutaj .... padł akumulator Uśmiech po odpaleniu z pychu dojechałam do domku, zgasiłam, ale postanowiłam przeparkować moto i co -znowu nie odpalił... pozostało podłączenie ładowania do akumulatora -efekty sprawdzę rano.... miało być spokojnie i pięknie a wyszło z przygodami Z przymrużeniem oka
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.20
3,161,464 unikalne wizyty