Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Licytacja gadżetów MiD - dogrywka KONIEC!
Goha66
przelew za kubek (+ kilka zł więcej by pokryć koszt przesłania go do Warszawy) poszedł na konto Alutki.
dręczy mnie jedno pytanie ... dlaczego Andzia i Makek uznali, że biały kubeczek nie jest wart dalszej walki i pozwolili kupić go za bezcen Pokazuje język ... no przecież jest ładniejszy od tego wylicytowanego przez Makeka Szeroki uśmiech
P.S.
niniejszym bardzo proszę o przesłanie kubka do Wawy, na adres Andzi ... Andziu, babo kochana - jak pamietasz mamy nie załatwioną sprawę nagrody za wyliczanie kilometrówki, gdy ja i P. robiliśmy Tour de Pologne - uznałam, że to co miałam dla Ciebie już się zdeaktualizowało ... a o kubek walczyłaś ... więc jest Twój Uśmiech ... ja mam w domu już dwa takie Z przymrużeniem oka pozdr.
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

makek
Goha66 napisał(a):
dręczy mnie jedno pytanie ... dlaczego Andzia i Makek uznali, że biały kubeczek nie jest wart dalszej walki i pozwolili kupić go za bezcen Pokazuje język ... no przecież jest ładniejszy od tego wylicytowanego przez Makeka Szeroki uśmiech
P.S.

dlatego.....

Goha66 napisał(a):

a po co Ci dwa ? kup sobie jeden Pokazuje język
poz. 4 - 110 pieniądzów

Goha66 napisał(a):

niniejszym bardzo proszę o przesłanie kubka do Wawy, na adres Andzi ....

he he ale numer.... można tak?
Moje PW do Alutki było wcześniej, nikogo nie naśladowałem.

Estrella
smutek kurde tak mnie pochłonęły Karkonosze że nie było kiedy szukać zasięgu Złość smutek do tego jakoś mi się ubzdurało że ta licytacja do końca miesiąca a to przelewy miały być do 30-stego

no nic jak się nie ma w głowie... to się nie ma koszulki

Ciotka
Hejka, koszulka jest moja - poz.nr 2, zatem poproszę rozmiar LSzeroki uśmiech
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

Alutka
makek napisał(a):

Goha66 napisał(a):

niniejszym bardzo proszę o przesłanie kubka do Wawy, na adres Andzi ....

he he ale numer.... można tak?
Moje PW do Alutki było wcześniej, nikogo nie naśladowałem.

Potwierdzam - było PW.

Andzia, Ty szczęściaro. Zostałaś przelicytowana, a masz 2 kubki. Goha, Makek - jesteście wspaniali! Dobrze to wykombinowaliście - dwa dobre uczynki za jednym podejściem Pokazuje język

Goha66
ale fajnie Szeroki uśmiech
uroczyście oświadczam, że nie byliśmy z Makekiem w zmowie i żadne z nas nie wiedziało co zamierza drugie Uśmiech pozdr.

zaciszanka
Ale numer Uśmiech Czy na pewno wszystko dobrze zrozumiałam ? Z przymrużeniem oka

Leo
Ale o co chodzi? Czy wszyscy oddajemy Andzi kubki?Szeroki uśmiech
Ja jestem gotówZ przymrużeniem oka
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Andzia
Ale jak to? Uprzedzajcie o takich rzeczach, bo się w robocie na mnie patrzą jak na wariata, że siedząc przed kompem poryczałam się ze wzruszenia. Jesteście niesamowici Uśmiech

Goha66 napisał(a):

Ależ to absolutnie nie tak. Wiadomo, że wart, tylko nie chciałam później oberwać po głowie za licytowanie pod nieobecność konkurentki Z przymrużeniem oka

Niniejszym deklaruję, że za 2-3 dni, gdy tylko pensja wpłynie na konto, również przeleję jakąś kwotę na konto Alutki Uśmiech

Alutka
Niniejszym melduję, że już wpłynęła kasa za wszystkie licytowane fanty. Cóz za zdyscyplinowane towarzystwo! Uśmiech
Kasia, proszę podaj mi na PW swój adres. Adres Andzi już mam.

Goha66
Alutka napisał(a):

Niniejszym melduję, że już wpłynęła kasa za wszystkie licytowane fanty. Cóz za zdyscyplinowane towarzystwo! Uśmiech

... znaczy, że co? że tym razem nie będę robić za egzekutora ścigającego dłużników? ... nuuuuda prze Pani, nuuuuda i bezsens Z przymrużeniem oka

Alutka
To stwierdzenie dotyczyło dogrywki. Z licytacji zlotowej mam już deklarację ostatniej wpłaty, więc wszystko wskazuje na to, że temat zamkniemy do 30 czerwca. Uśmiech

Andzia
Zgodnie z obietnicą, też już przelałam Uśmiech
I od razu lepiej na sercu, że kolejny dobry uczynek na koncie Szeroki uśmiech

Alutka
Przesyłki wysłane, wyglądajcie listonosza. Uśmiech

Po otrzymaniu ostatniej wpłaty ze zlotowej licytacji zrobimy końcowe rozliczenie zlotu i obu licytacji. Będziemy wiedzieć, jaką kwotą dysponujemy.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.20
3,161,231 unikalne wizyty