Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
BBZ 2013 czyli ... zasłyszane :D
zaciszanka
Goha ma najlepszą pamięć do takich perełek, a coś nie chce rozpocząć wątku Z przymrużeniem oka

1.
Piątek po południu. Siedzimy w domku: Taga, Teo, Estrella i ja. Coś tam gawędzimy czy szykujemy sobie spanie, żeby było już gotowe na poźnowieczorny powrót. Taga w łazience... a może w kuchni ( to pomieszczenie wielofunkcyjne było Pokazuje język ) ... i słyszymy " Grzeją ?? " Z przymrużeniem oka

......Taga, przecież tu nie ma kaloryferów Z przymrużeniem oka

..... Pani Kierowniczko czy grzeją ? Grzeją cały czas Szeroki uśmiech

2.
Piątek wieczór. Wychodzimy całą grupą z kolacji. Właśnie przyjechała Angie z Piotrkiem czyli dziecię Gohy ze swoim facetem.... zaczynamy się witać i słychać jedną z MiDówek " Goha, Twój pies przyjechał ?"
Też przyjechał... Angie go przywiozła Z przymrużeniem oka

Perełek jest więcej, szczególnie się pojawiały podczas licytacji Uśmiech Podrzućcie coś jeszcze Z przymrużeniem oka

Ze swojej strony mogę tylko dodać, że moje umiejętności wróżki/czarownicy czy kogo tam się znowu ujawniły Z przymrużeniem oka

Trasa na BBZ, stacja BP w Oświęcimiu. Wychodzimy już ze stacji, a przed samym wjazdem właśnie zaparkował motocyklista, standardowe "cześć - cześć" Uśmiech, idąc dalej 2 kroki mruknęłam sobie pod nosem "Może jedzie do Wadowic" ... i słyszymy " tak, jadę" ... Obrót i "O, to znasz trasę ?" Zaczynamy rozmawiać, "Ktoś" mówi, że musi jeszcze poczekać na znajomych, trasy nie zna, musi otworzyć maila, ale pamięta, że trzeba przejechać mostek i jest pomarańczowy budynek.... Światełko się zapaliło Z przymrużeniem oka "Na BBZ jedziesz ? Od kogo ?" Uśmiech " Od Eve" i tym sposobem poznałyśmy Piwowarka Uśmiech Pozdrawiam!

Leo
Wyjaśniam sprawę wiśnióweczki - były DWIE. Obie dostarczył Jacek. Jedna to była wiśnioweczka procentowa a druga to syrop wiśniowy w butelce po spirytusie. Ponieważ (wybacz Taga) wspomniana Taga wyraziła ochotę spróbowania wiśnióweczki nalałem jej kieliszek syropu. Po długim mlaskaniu i smakowaniu Taga orzekła, że wiśniówka jest super i w ogóle nie czuje się w niej alkoholu. Nie dała się również długo namawiać do degustacji 2 i 3 kieliszeczka "nalewki" po czym oświadczyła, że wiśniowka jest mocna i się nią skuła więc idzie spać Szeroki uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

eve

Trasa na BBZ, stacja BP w Oświęcimiu. Wychodzimy już ze stacji, a przed samym wjazdem właśnie zaparkował motocyklista, standardowe "cześć - cześć" Uśmiech, idąc dalej 2 kroki mruknęłam sobie pod nosem "Może jedzie do Wadowic" ... i słyszymy " tak, jadę" ... Obrót i "O, to znasz trasę ?" Zaczynamy rozmawiać, "Ktoś" mówi, że musi jeszcze poczekać na znajomych, trasy nie zna, musi otworzyć maila, ale pamięta, że trzeba przejechać mostek i jest pomarańczowy budynek.... Światełko się zapaliło Z przymrużeniem oka "Na BBZ jedziesz ? Od kogo ?" Uśmiech " Od Eve" i tym sposobem poznałyśmy Piwowarka Uśmiech Pozdrawiam!

Uśmiech a ja to od Piwowarka usłyszałam trochę w innej wersji Uśmiech mniej wiarygodnej, no ale był w szoku wiec trzeba mu wybaczyć Uśmiech
Czas życia pełnią życia! Więc chwytaj w dłonie każdy czas i gnaj przed siebie!

nieswinka
Jedna z babozlotowiczek (sorry zapomniałam zapamiętać która) szuka otwieracza po stole. Podchodzi Goha i łapie jej za butelkę. Pada pytanie z nadzieją - "o masz otwieracz?" odp- "Mam męża". Uśmiech

zaciszanka
eve napisał(a):

...a ja to od Piwowarka usłyszałam trochę w innej wersji Uśmiech

Eve, dawaj wersję Piwowarka - porównamy damski i męski punkt widzenia Uśmiech a jeżeli moja wersja odbiegła od rzeczywistej, to niech Estrella, Teo czy Taga szybko prostują Z przymrużeniem oka

Goha, perełkę z Grunwaldem poproszę Z przymrużeniem oka

eve

Eve, dawaj wersję Piwowarka - porównamy damski i męski punkt widzenia Uśmiech a jeżeli moja wersja odbiegła od rzeczywistej, to niech Estrella, Teo czy Taga szybko prostują Z przymrużeniem oka

Podjeżdżam na ową stacje a tam ucieszony Piwowarek :
"aaaa a tu podjechały dziewczyny na motórach i sie pytały gdzie jadę i ze mam jechać z nimi" na co my zaczęliśmy sie śmiać bo był taki rozanielony jakby pierwszy raz babę na moto widział i tylko sie spytaliśmy czy mu się to śniło Uśmiech

swoją drogą jadąc na Babozlot być w szoku na widok kobit na moto hmmm to był jego pierwszy raz, taki widok : tyle kobiet na moto na raz! Szeroki uśmiech

zaciszanka
Dobra wersja Uśmiech Jak widać różne są nasze światy czyli babski i męski Z przymrużeniem oka my zapamiętałyśmy szczegóły czyli, że "musi" jeszcze na znajomych poczekać z godzinę, przeczytać maila itp. a Piwowarek, że były dziewczyny na motorach Z przymrużeniem oka i to jest cudne Uśmiech

eve
no jeszcze coś było o nagich kobietach na moto ale to juz był po kilku drinkach Z przymrużeniem oka dlatego pisałam ze niezbyt wiarygodna wersja Uśmiech

Estrella
nieswinka napisał(a):

Jedna z babozlotowiczek (sorry zapomniałam zapamiętać która) szuka otwieracza po stole. Podchodzi Goha i łapie jej za butelkę. Pada pytanie z nadzieją - "o masz otwieracz?" odp- "Mam męża". Uśmiech

przyznaję się do poszukiwania otwieracza Szeroki uśmiech

Goha66
eve napisał(a):

no jeszcze coś było o nagich kobietach na moto ale to juz był po kilku drinkach Z przymrużeniem oka dlatego pisałam ze niezbyt wiarygodna wersja Uśmiech

...nagość pojawiała się kilkukrotnie w dialogach BZtowych Uśmiech. w przypadku Piwowarka wersja o nagich kobietach na motocyklach została mu zasugerowana ... kurde ... przeze mnie ?! Szeroki uśmiech

... opowiadał o spotkaniu z dziewczynami i na koniec opowieści stwierdził, że jak wspomni o swojej przygodzie ze stacji benzynowej w męskim gronie to mu będą zazdraszczać ... a ja mu na to, że mu nie uwierzą, że na stacji wyrywały go 4 dziewczyny na motocyklach ... no chyba, że doda iż były nagie ...
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Goha66
Zasłyszane i/lub zobaczone przeze mnie na BZcie (z nagością w tle):

Dzień wyjazdu, godzina 9.58 (a żebyście wiedzieli, że dokładnie taka Szeroki uśmiech) ... Indi opakowany od stóp po czubek głowy (na którym sterczał biały kask z podniesionym przodem) stoi jak słup soli w pełnym słońcu koło swojego czarnego motóra ... sugeruję by może rozebrał się nieco (dżizasss jakie te motocyklistki są rozwiązłe!!! Szeroki uśmiech), bo nie zanosi się by miał wraz z dziewczynami wyjechać punktualnie o 10tej ...
...Indi przecząco kręci głową i spoglądając na mnie mówi - patrz Goha - chcą mnie baby załatwić jak tych krzyżaków pod Grunwaldem!
- eee ... że co? (nie łapię w pierwszej chwili)
- no że stali w lipcu w polu w pełnych zbrojach i czekali na Jagiełłowe wojska - cierpliwie przypomina mi fakty historyczne Indi
- .... aaaaa... no jasne (łapię w końcu i by nie zostać posądzonym o kompletną ignorancję dodaję) ... nie mamy dwóch nagich mieczy Indi, ale mamy porządne widełki do smażenia kiełbasy zrobione z chromo-niklu gdybyś chciał dziewczyny czymś wywabić z campingu ...

obok nas zatrzymali się chwilę wcześniej Leo i Andrzej ... słuchają naszej dyskusji prawie historycznej i Leo stwierdza:
- proponuję zmodyfikować historię - w miejsce dwóch nagich mieczy wstawmy dwie nagie kobiety
...a na to Andrzej
- ale Leo w jakim sensie nagie? że nagie bo gołe, czy że nagie bo bez pochwy?

Alutka
Był ciąg dalszy tej grunwaldzkiej epopei:
pojawia się Zapp i machając kulami woła: Oto dwa nagie miecze!

zaciszanka
eve napisał(a):

no jeszcze coś było o nagich kobietach na moto ...... Uśmiech

Znaczy się ... była już faza fantazji Uśmiech

Co mi przypomina pewną starą historię, zasłyszaną... bo to rozmowa z kolegą z pracy ... początki przygody na moto ... więc oczywiście pytania "Słyszałem, że jeździsz na motocyklu? " " tak, jeżdżę" ... już myśli faceta się ukierunkowują .... Z przymrużeniem oka " W czarnej skórze ?" " Nie, w texach" " W lateksach ?? " " ... ? ... tia ... jasne... i z pejczykiem przy moto Z przymrużeniem oka Niestety rozczarowałam go, że texy to ciuchy z materiału.

zaciszanka
Co do Grunwaldu, to ... zebrałyśmy się godzinę wcześniej niż zakładał nasz wstępny plan Z przymrużeniem oka ... poza tym Indi , prawie jak król Jagiełło, który prowadził polskie i litewskie wojska, to prowadził grupę 4 motocyklistek .... więc powinien być tak rozanielony tym faktem Z przymrużeniem oka bo jak widać inni Panowie tak zareagowali na spotkanie 4 dziewczyn na moto na stacji benzynowej Uśmiech

Natomiast co do wywoływania z campingu czy domku, to w sobotę po śniadaniu szykujemy się spokojnie w domku do wycieczki. Jak wiadomo trochę to trwa przy 4 kobietach Z przymrużeniem oka....Indi czeka, przyszedł sprawdzić sytuację, poszedł. Minęło kilkanaście minut .... patrzę, że mam nieodebrane połączenie. Pewnie ważne ....oddzwaniam ...to Eddie, która mówi, że jeżeli czarny motocykl to mój, to się przewrócił i musieli go postawić .... niemożliwe, Eddie jednak się upiera, że się przewrócił ... ok. Dalej się zbieramy spokojnie w domku, po kilku minutach w końcu doszłyśmy na parking. Yamaszka stoi jak stała Z przymrużeniem oka

Goha66
-"PANOWIE zabiorą stąd motocykle, bo my tu teraz będziemy sprzęt nosić" ! - wyartykuował mało proszącym tonem w kierunku Zaciszanki, Estrelki, Tagi i Teodozji, które właśnie podjechały w sobotnie popołudnie pod bramkę zlotową wracając z przejażdżki (i w komplecie miały jeszcze kaski na głowach) kierowca "śpiewającego busa"
- Teo, pan coś do Ciebie mówi - parsknęłam śmiechem
- słucham? - zareagowała Teodozja, której motocykl stał najbliżej i by usłyszeć o co chodzi podeszła blizej kierowcy, równocześnie zdejmując kask
- motocykl stąd PAN weźmie bo sprzęt będziemy rozła... i tu gościa zatkało na chwilę, ponieważ wreszcie zajarzył, że taka buzia nie może być rodzaju męskiego ... albo PANI - dokończył
PS.
min panów z zespołu gdy po Teo kask zdjęła Estrelka, potem posypały się loczki Tagi, a na koniec Zaciszanka błysnęła dwoma kucykami nie jestem w stanie Wam opisać, bom nie Mickiewicz(ka)

Teodozja
A ja trochę z innej beczki, właśnie przeglądałam stare paragony i zauważyłam, że sklep po schodkach koło ośrodka nazywał się "Delikatesy Melanż" Szeroki uśmiech

indi
To ja jedynie dodam, że wszystko się zgadza z wyjątkiem jednego i do pewnego momentu. Analogie do krzyżaków i Jagiełły owszem, ale jak już prowadziłem, to niczym MojżeszSzeroki uśmiech

Teodozja
indi napisał(a):

... ale jak już prowadziłem, to niczym MojżeszSzeroki uśmiech

Indi, to szkoda, że skręciłeś wcześniej, może by się kałuża na Toruńskiej rozstąpiła i Zaciszanka mogłaby przejechać Z przymrużeniem oka

zaciszanka
Iza, pokłon Uśmiech
Popłakałam się ze śmiechu!

Indi-Mojżesz przezornie zjechał przed Morzem Toruńskim Z przymrużeniem oka

Estrella
Szeroki uśmiechSzeroki uśmiechSzeroki uśmiechSzeroki uśmiechSzeroki uśmiechSzeroki uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.24
3,161,196 unikalne wizyty