Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
plany na długi weekend
Goha66
witajcie Uśmiech

no to pochwalcie się ... kto ma całe 9 dni wolnego, kto mnie i co zamierzacie robić Uśmiech

ja jestem 9 dniowym farciarzem Szeroki uśmiech
z 1/2 mamy zamiar machnąć się do Wro na motobazar. co do reszty dni - freestyle Uśmiech bo najlepszy (wg nas) plan to brak planów ... przynajmniej się człowiek nie wkurza jak coś nie zabangla i trzeba je zmieniać Z przymrużeniem oka. pozdr.
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Adminka
ja też ja też mam 9 dni wolnego Szeroki uśmiech
ale niestety nie będzie mnie we Wro na bazarze. Szkoda Goha smutek

i pamiętaj, że wrocławski bazar to tak max do 13 funkcjonuje później już się kramiki zwijają
------
Administracja to Alutka & Zaciszanka
(do dnia 06.02.2014 Carry i Zaciszanka)

Alutka
9 dni wolnego to jawna niesprawiedliwość Złość
Pracuję, więc trudno plany robić, ale w tzw. międzyczasie gdzieś po sąsiedzku pewnie wyskoczę.

Estrella
u mnie też weekend majowy pracującySzok
a ponieważ dużo roboty na działce to będę kursować między stolicą a wiejskimi zabudowaniami - niestety pojazdem czterokołowym smutek Złość

Goha66
dzięki za sugestię Carry (będę pamiętać) Uśmiech
Alutka ... będziemy w qńtakcie, gdyby międzyczasy nam się pokryły Z przymrużeniem oka
się przejedziemy ... np tak:
http://www.obrazk...ejazd.html
Estrelka - jeśli nie możesz zrezygnować z furmanki to mam dla Ciebie taką propozycję ... http://www.obrazk...otoru.html

zaciszanka
Goha, jakie Ty obrazki wrzucasz, jeżeli u mnie polityka bezpieczeństwa systemów mi to blokuje ? Z przymrużeniem oka

W sumie to też jestem farciarą ... u mnie długi weekend majowy zacznie się w piątek o 13:00, a skończy 16.05 też jakoś o 13 Z przymrużeniem oka Tylko, że bez 2oo - wyjazd rodzinny i motocykla nie da się spakować ani nim tam dojechać Z przymrużeniem oka Zapomnę o pracy na 3 tygodnie Uśmiech, ale Was będę miała na oku Z przymrużeniem oka

Ciotka
Ja niestety też pracuję, ale zamairuję 30-1 wyskoczyć na wycieczkę na lubelszczyznę, a 4-5 będę tańcowała na weselu (to co niedźwiadki lubią najbardziej)Szeroki uśmiech
A i Dializowany usiłował wyciszyć troszkę moją rudą.... czy Mu się udało zobaczycie (jadące za mna)Pokazuje język
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

Goha66
zaciszanka napisał(a):

Goha, jakie Ty obrazki wrzucasz, jeżeli u mnie polityka bezpieczeństwa systemów mi to blokuje ? Z przymrużeniem oka

...nie powiem - będziesz musiała w domu sprawdzić Pokazuje język

Zapomnę o pracy na 3 tygodnie Uśmiech, ale Was będę miała na oku Z przymrużeniem oka

...jędza Pokazuje język

Leo
zaciszanka napisał(a):

Zapomnę o pracy na 3 tygodnie Uśmiech, ale Was będę miała na oku Z przymrużeniem oka

Proponuję akcję: Namierzamy telefon Zaciszanki będącej na urlopieSzok Jak telefon będzie się przemieszczał to ok, zwiedza lub spaceruje - ale jak będzie w jednym miejscu czyli śpi lub ..... lub .... to od razu dzwonimySzeroki uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Goha66
Leo napisał(a):

Proponuję akcję: Namierzamy telefon Zaciszanki będącej na urlopieSzok Jak telefon będzie się przemieszczał to ok, zwiedza lub spaceruje - ale jak będzie w jednym miejscu czyli śpi lub ..... lub .... to od razu dzwonimySzeroki uśmiech

...przedni pomysł Uśmiech szkoda tylko, że nie zapisałeś go na forum w pt. po 13tej ... teraz to po przysłowiowych PTOKACH - jak wie co planujemy, to telefonu nie zabierze Pokazuje język

zaciszanka
Jak Wy się martwicie, żebym nie zapomniała o MiD Z przymrużeniem oka Jak mi się coś przypomni i niezwłocznie będę chciała to z Wami telefonicznie skonsultować pomimo kilkugodzinnej różnicy czasu, to też będę próbować Z przymrużeniem oka Pokazuje język

lehoo73
Cześć!, to ja się dopiszę...

W razie, gdyby ktoś miał ochotę i będzie do tego pogoda, w sobotnie (27.04) przedpołudnie jadę na 2oo z Warszawy do Torunia, wracam w niedzielę po 16.00. Jeśli ktoś miałby ochotę dołączyć, pozwiedzać (mogę służyć za przewodnika) to pisać Z przymrużeniem oka!

Pozdrawiam
Leszek

http://www.facebook.com/leszek.sygula
draka
U mnie plany trudne do przewidzenia: może leżenie w domku, może w szpitalu a może nawet karmienie i przewijanie. Łatwiej mi wymienić rzeczy których na pewno nie zrobię;-)

termit
Ja też pracuję smutek Jeśli uda mi się wykombinować czwartek wolny, to chociaż na te trzy dni gdzieś wyskoczymy Szeroki uśmiech Pod warunkiem, że ktoś się zaopiekuje naszym zwierzyńcem. Ktoś chętny? Jakoś lasu rąk nie widzę Z przymrużeniem oka

Rycho
..wodujemy z Czarną jacht Uśmiech. Zwierzyniec zabieramy ze sobą, a jeśli mróz nas nie wygoni do ciepłego domu, popływamy troszeczkę Z przymrużeniem oka. Chętni ?

www.motorowodni.com.pl
Hania
Rycho napisał(a):

..wodujemy z Czarną jacht Uśmiech. Zwierzyniec zabieramy ze sobą, a jeśli mróz nas nie wygoni do ciepłego domu, popływamy troszeczkę Z przymrużeniem oka. Chętni ?

a gdzie ten jacht wodujecie? Zegrze? Kiedy? Może bym zajrzała do Was Uśmiech
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Rycho
Anna vel hanna napisał(a):

a gdzie ten jacht wodujecie? Zegrze? Kiedy? Może bym zajrzała do Was Uśmiech

Jeśli woda rozmarzła, w Wygrynach koło Rucianego. Ruszymy pewnie pierwszego maja, a jeśli będzie ładnie to zostaniemy kilka dni Z przymrużeniem oka ..

www.motorowodni.com.pl
Hania
Rycho napisał(a):

Jeśli woda rozmarzła, w Wygrynach koło Rucianego. Ruszymy pewnie pierwszego maja, a jeśli będzie ładnie to zostaniemy kilka dni Z przymrużeniem oka ..

aaa kojarze kojarze Uśmiech no to niestety nie dam rady dojechać, ale daj znać jak będziecie pływać latem to może uda się wspólnie wtedy spotkac Uśmiech czasem bywam w okolicy Piecek, a to już całkiem niedaleko Uśmiech to życzę pomyślnych wiatrów!
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Leo
Malutka napisał(a):

ja jadę do Berlina! nie mogę się już doczekać!

Cigaretten nach Berlin............Szeroki uśmiechSzok
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.24
3,161,194 unikalne wizyty