Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
miłe zaskoczenie
draka
Ukradli nam w samochodzie kołpaki, i to akurat nie było ani miłe ani zaskoczenie. Że niemiłe - wiadomo, a mało zaskakujące, bo to już drugi raz. Paweł zawziął się, że zgłosi to na policji, co jakoszacował daje około 0.01% szansy na ich odzyskanie. Ja oczywiście uważałam, że to strata czasu. Na komisariacie trochę posiedział, poczekał klnąc w myślach na plakat według którego takie sprawy miały być załatwiane szybko. Wreszcie trafił przed jakieś biurko i zaczął załatwianie sprawy. W tym czasie przyjmująca zgłoszenie pani przeprowadziła parę rozmów telefonicznych po czym oznajmiła, że właśnie "operacyjni" przywieźli jakieś kołpaki. Było ich mnóstwo, a w tym nasze, albo przynajmniej identyczne (są nietypowe, więc duża szansa). Z racji tej, że trudno stwierdzić czyje, a nikt inny kradzieży nie zgłaszał - oddali. Bardzo się cieszyli przy tym, że mają taką zaje...stą wykrywalność, że jeszcze zgłoszenie do końca nie przyjęte, a już kołpaki odzyskane i trudno odmówić im racji.

zaciszanka
draka napisał(a):
Bardzo się cieszyli przy tym, że mają taką zaje...stą wykrywalność, że jeszcze zgłoszenie do końca nie przyjęte, a już kołpaki odzyskane i trudno odmówić im racji.

Umarłam Uśmiech Draka, wiesz jak mnie rozśmieszyć przed dzisiejszym wieczorem kiedy odjedzie Yamaszka Z przymrużeniem oka

Fajnie, że odzyskaliście swoje kołpaki - tej wersji trzeba się trzymać Uśmiech Kto wogóle kradnie kołpaki kobiecie w ciąży ? Z przymrużeniem oka

Alutka
Super!
Zdziwiona jestem, że bez zająknięcia oddali Wasze kołpaki. A gdzie śledztwo, czy nie jest to próba wyłudzenia rzeczonych kołpaków? Pokazuje język

draka
Zaskoczenie się podwoiło! Już w domu, po umyciu okazało się, że to NAPRAWDĘ SĄ NASZE kołpaki, bo udało się wypatrzeć charaktrystyczne drobne pęknięcie sklejone kiedyś przez Pawła.

Goha66
fantastyczna historia Szeroki uśmiech
albo macie takie wybitne egzemplarze wśród tych co to "służą i bronią" ... albo takie miernoty wśród złoczyńców Z przymrużeniem oka
pozdrawiam Uśmiech
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

Boker
Dobrze jest mieć po ręką takiego upartego Pawła Uśmiech Tak, historia jest świetna Uśmiech
*
"Oj tam, oj tam"

www.pably.pl
draka
Mój małżonek ma takie szczęście. Kiedyś poszedł na policję zgłosić, że zgubił potfel (ze wszystkimi możliwymi dokumentami, jakie da się mieć przy sobie). I oczywiście okazało się, że przed nim w kolejce stoi człowiek, który właśnie jego portfel znalazł. Było to w Lubartowie, który jest nieduży, co z założenia poprawia wszelkie rachunki prawdopodobieństwa, ale mimo to niezły fart.

termit
Paweł faktycznie ma szczęście, czasami warto być upartym Uśmiech.

Teodozja
Pozytywni ludzie zawsze mają szczęście Z przymrużeniem oka

Leo
Czy jak znalazł Drakę to też jest szczęście?Szeroki uśmiechZ przymrużeniem oka
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Goha66
Leo napisał(a):

to pytanie retoryczne Pokazuje język
s.rimg.info/dc77d189d8679b23df867d60d446232e.gif

draka
Leo napisał(a):

Żeby tylko nie okazało się, że wszystko to na pocieszenie Z przymrużeniem oka

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.17
3,161,185 unikalne wizyty