Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Facebook
Adminka
po raz kolejny wraca temat stworzenia filii naszego forum na FB
wiem, że nei wszyscy mają FB i nikogo nie namawiam do zakładania tam konta
ale jest tam spora grupa dziewczyn i nie tylko z MiD
utrzymujemy tam kontakty itp

czy forum jako ogół miałoby coś przeciwko byśmy stworzyły tam grupę MiD. Chodzi o wykorzystanie nazwy oraz znaczka forumowego

nie chce przenosić tam forum, chce tylko ułatwić kontakty oraz może wyjść trochę do tych co się lekko oddalili od nas

To tutaj forum nadal będzie głównym
------
Administracja to Alutka & Zaciszanka
(do dnia 06.02.2014 Carry i Zaciszanka)

Alutka
Nie jestem fanką FB i poruszam się po nim raczej marnie.
Fakt, że coraz więcej osób swoje wirtualne życie towarzyskie przeniosło na fejsa.
Myślę, że pomysł jest wart rozważenia.

draka
Romyślam, ale (jak zwykle) nie mam zdania. Czy należąc do grupy na FB będzie się chciało komuś napisać tu na shoutboksie "cześć" albo tym bardziej wrzucić tu foty? Aktywnośc na forum pewnie spadnie. No a katastrofą byłaby sytuacja, gdyby informacje o imprezach itp pojawiały się na FB a tu nie. Dyskryminacja niezfejsbukowanych i upadek forum. Z drugiej strony ciężko bronić się przed wszelakim postępem. Zwłaszcza, że nawet w tym przypadku trochę samo się to dzieje, bo część forum utrzymuje kontakty na fejsie i właściwie trochę na siłę utrudnia sobie życie powstrzymując się od tworzenia grupy. To trochę jakby zabraniać nieforumowych spotkań pomiędzy ludźmi z forum. Może nie taki diabeł straszny itp. tylko trzeba znaleźć kompromis i umówić się na przykład żeby z dyskusjami ważnymi dla forum i wszelkimi informacjami i może czymś jeszcze przenosić się tutaj.
Dostosuję się, jak zwykle, do ogółu.

Leo
Moim zdaniem takie dzielenie na dobre nikomu nie wyjdzie.
Już słyszę te rozmowy: "Jedziesz na to 2 dniowe spotkanie, pół MiDu tam będzie..
- Ale ja nic nie wiem
- Jak to? Przecież były zapisy na FB......
Nie mam konta na FB i na razie nie zamierzam zakładać, ....ale podporządkuję się większościPokazuje język
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Adminka
moge Ci zagwarantowac, ze nie bedzie sytuacji ze bedzie cos organizowane przez MiD i info bedzie tylko na FB
------

Adminka
FB bedzie tylko dodatkiem
------

Leo
Carry napisał(a):

Tak jak napisałem - dostosuję sięZłośćZłośćPokazuje język
Nie ma sprawyUśmiech
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Alutka
Carry napisał(a):

I za takim rozwiązaniem jestem. Wyobrażam to sobie jako swego rodzaju tablicę ogłoszeniową, zaznaczenie obecności forum w sieci. MiDowe życie nadal toczyłoby się na forum. Nikt nie czułby się zobligowany do zakładania konta na FB.
A propos info o spotkaniach. Można przecież na FB umieszczać tylko wzmiankę, że organizowane jest spotkanie (bez jakichkolwiek detali), jednocześnie odsyłając zainteresowanych po szczegóły na forum MiD.

Tak na marginesie to świat się kończy. Ja optuję za FB. Szok
A jeszcze rok temu, przy okazji dyskusji o nowym forum byłam przeciwna FB.

draka
Ja też byłam przeciwna MiDowi na FB, ale dało mi do myślenia, że sama organizując Roztocze rozsyłałam do wszystkich prywatne wiadomości na FB właśnie, bo nie miałam maili i wiedziałam, że niektórzy tam zajrzą szybciej niż tu. Np Dread Uśmiech A w treści napisałam, że więcej informacji na forum. Gdyby tam była grupa napisałabym raz.
To takie nie-niezbędne ułatwienie.
Bardziej chyba potrzebne są głosy niesfejsbukowanych.

draka
Przemyślenia w oczekiwaniu na księdza...

jerzy
Trochę inną formułę ma FB a inną MiD. Nie wyobrażam sobie umieszczania zdjęć ani pisania w takiej formie jak tutaj na FB - inny klimat. Forum MiD jest takie bardziej "rodzinne", przyjacielskie, intymne natomiast FB bardziej nastawione na "globalną wioskę" - więcej ludzi, łatwiejsze dotarcie do bardzo wielu osób w bardzo krótkim czasie i uzyskanie wyłuskanych przez znajomych i przyjaciół z netu informacji ważnych, mniej ważnych, ciekawostek, dowcipów itp . Moim zdaniem bycie na FB nie powinno wpłynąć na obecność na MiD bo to o czym i jak tu piszecie nie byłoby do powtórzenia na FB a może zwiększyłoby wręcz zainteresowanie MiDem.
(Oby to była prawda.)

qgel
był pomysł kiedyś żeby bractwu suzuki profil na fb założyć, ale został szybko spacyfikowany (wtedy większość bs nie lubiła fb i ww. intymność forumowa rzeczywiście mogła by być zakłócona), ciekawy jestem jakby mid by działał równolegle tu i na fb, niestety ja od fb się uzależniłem (tak jak wspomnieliście, bardzo łatwo na fb i szybko można dotrzeć do wielu ludzi, mniej czy bardziej zainteresowanych danym tematem), niektórzy mówią ostatnio że jak cie nie ma na fb to nie istniejesz, trudny temat, ale ja bym chyba zaryzykował Z przymrużeniem oka

Cruk
Grupę na FB można zamknąć i nikt spoza nie będzie widział treści. Można mieć obawy czy aktywność forum by na tym nie ucierpiała, ale wydaje mi się, że nie, bo masa z naszej masy wartościowych jednostek nie jest i nie chce być na FB a nic o nas bez nich, więc może potraktować FB jako dodatek do możliwości kontaktowania się w syt. szybkiego dotarcia/ reagowania?

PS. Leo awatar masz nie w mąkę trąbnął :-)))
PaniPotrafi.blog.pl

giencia
Mam konto na fb i praktycznie codziennie tam zaglądam. Myślę, że nie jest to zły pomysł umieścić tam grupę MiD chociaż jest to jakieś zagrożenie dla forum. Ale tak jak napisała Cruk - można grupę zamknąć dla osób spoza. Warto spróbować a jak będzie nie "halo" to zlikwidować Uśmiech Pozdrawiam.
sprzedałam..... teraz gram w TOTKA .....

Adminka
większość głośow jest ZA
oczywiście z tych wypowiadających się
po powrocie z zimówki się tym zajmę Uśmiech

grupa zamknięta i tylko jako miejsce przekazywania informacji a nie jako nasze miejsce w sieci
------

Leo
A idźcie sobie na FBPokazuje język
Sam do siebie będę pisał na Forumsmutek
Seneka

porzeczka
Pewnie że spróbować na FB, zawsze można zrezygnować albo zamknąć, natomiast nie wydaje mi się żeby forum miało na tym ucierpieć i tak zostali tutaj już najbardziej wytrwali Uśmiech i żadne FB im nie straszne Z przymrużeniem oka. Może na początku jak to bywa z nowością, będziemy tam skrobać częściej ale to z czasem wróci do normy Uśmiech.

Adminka
ok FB wystartował.
proszę o cierpliwość wyrozumiałość i pomoc Z przymrużeniem oka
------

Alutka
Carry napisał(a):

ok FB wystartował.
proszę o cierpliwość wyrozumiałość i pomoc Z przymrużeniem oka

W czym mozna Ci pomóc?

Adminka