Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Narzekalnia
Ishka
A ja tak w temacie cen paliw. Że powalające, to wszyscy wiemy. Że nasze jeżdżenie to tania sprawa nie jest, to też wiemy - i sprzęt i napełnienie baku i ciuchy i wszystko. Ale usłyszałam jakiś czas temu od pewnej kobity - plecaczka (pozdrawiam, jeśli się zdecydowała zajrzeć tutaj) doskonałe pocieszenie:

Niektórzy, to jachtami pływają - to jest dopiero drogie Z przymrużeniem oka

Tak więc widzicie - mogło być drożej Z przymrużeniem oka

avocado
Ja czasem wspominam odległe lata, kiedy byłam posiadaczką Peugeota 405 turbodiesla. Tankowałam za stówkę. Przejeżdżałam na tym 1000 km. Teraz jak zatankuję za stówkę, to ledwo mi rezerwa zgaśnie. Tyle w temacie.

Goha66
Tak więc widzicie - mogło być drożej Z przymrużeniem oka

no i kurde wykrakałaś Ishka ... od czerwca (przynajmniej na trasie ja - Ty, bedzie drozej

http://moto.onet....ml?node=15

avocado
zaraz drożej.. nie drożej, tylko dłużej. Wrócimy na stare trasy, między innymi przez Gać Z przymrużeniem oka

Szpila
Carry napisał(a):

oj chyba wiem o co chodzi. Nie ma kawy?

Tak Carry,ale dzisiaj przyjechał piekarnik,a ekspres ma byc jutro.Oby,bo chłopaki przyjeżdżają na montaż.

europon@europon.com.pl
jerzy
To kiedy ta kawa z ekspresu z pysznymi ciasteczkami z piekarnika?

Szpila
jerzy napisał(a):

To kiedy ta kawa z ekspresu z pysznymi ciasteczkami z piekarnika?

Jerzy,jak się cieplej zrobi to dawaj z Mariolką na moto.Dom prowadzimy otwarty,na kawę może wjechac każdy a i łóżko się znajdzie.
Z tą pogodą to nawet w ten weekend możecie wjechac.Zobaczysz o co mi chodzi przy okazji z tym witrażem.
P.S.A może byc sernik?Podobno robię rewelacyjny;-)

europon@europon.com.pl
jerzy
Sernik? Jak najbardziej. (To tak bez konsultacji z "władzą zwierzchnią"Krzywi się). Co do terminu to jak ubezpieczę Hayeczkę to natychmiast jedziemy.

Szpila
jerzy napisał(a):

Sernik? Jak najbardziej. (To tak bez konsultacji z "władzą zwierzchnią"Krzywi się). Co do terminu to jak ubezpieczę Hayeczkę to natychmiast jedziemy.

To zapraszamy z małżem:-)
Kawa wychodzi rewelacja,a co do ciasta to chyba w weekend wypróbuję...

europon@europon.com.pl
Goha66
sernik?

[img]http://poczta.onet.pl/image.html?data=%7B%22storageType%22%3A%200%2C%20%22fileName%22%3A%20%22noname%22%2C%20%22contentType%22%3A%20%22image/gif%22%2C%20%22mid%22%3A%2094732543%2C%20%22location%22%3A%20%22atch%3A3065841%3A94732543%3Ac52a2b9a617a63eab61c900eedabe915%3Aaf12a3a2%22%7D[/img]

Goha66
[quote]Goha66 napisał(a):

sernik?

no i nie wlazło zdjęcie - trudno Uśmiech
ale na sernik to i ja się piszę Z przymrużeniem oka

Szpila
Goha,to kiedy przyjedziecie?Może w ten weekend?
Jutro piekę szarlotkę,ale dla Ciebie w piątek/sobotę upiekę sernikUśmiech

europon@europon.com.pl
Goha66
Szpila napisał(a):

Goha,to kiedy przyjedziecie?Może w ten weekend?
Jutro piekę szarlotkę,ale dla Ciebie w piątek/sobotę upiekę sernikUśmiech

...chlippp, buuu, smark ... strasznie żałuję, ale to niewykonalne w ten weekend - a szarlotkę lubię bardziej niż sernik! ... a wogóle to prędzej odmówię alkoholu niż słodyczy Z przymrużeniem oka

Alutka
Ponarzekam z rana. Zamknęli nam częściowo "jedynkę", korki niebotyczne, towarzystwo próbuje objeżdżać, to się nam wioska zapchała. A tu jeszcze eLki, których ilość porównać można tylko do wysypu stonki. Dziś trafiłam na egzemplarz z prędkością przelotową 30km/h (w porywach), na skrzyżowaniu nie udało się ruszyć przy dwóch kolejnych zmianach świateł. Szok
Wiem, wiem, też kiedyś się uczyłam, ale świadomość tego samopoczucia mi nie poprawiła. Z przymrużeniem oka

yacey
Alutka, przejedź się rano po moim mieście, a już nigdy nie będziesz narzekać na korkiUśmiech

termit
Każdy z nas się kiedyś uczył jeździć, tylko czasami zastanawiam się po co obok siedzi instruktor. Kilka dni temu byłam świadkiem, jak elkowicz wjeżdżając na pas dla skręcających w lewo zablokował również pas dla jadących prosto. Wystarczyłoby, żeby zbliżył się pół metra do lewej krawędzi jezdni i jadący prosto spokojnie by przejechali. Stałam bezpośrednio za nim, a za mną jeszcze kilka samochodów i musieliśmy przeczekać zmianę świateł, a później jeszcze się " gimnastykować", żeby przejechać. Naprawdę się nie czepiam, ale instruktor powinien był na to zareagować. Oni chyba powinni uczyć prawidłowo zachowywać się w ruchu ulicznym. Wkurza mnie np. jak widzę jak eLka zasuwa lewym pasem. Uff ale sobie ponarzekałam Uśmiech

Alutka
Duch w narodzie ginie - nikt nie narzeka! To ja odświeżę wątek i sobie upuszczę powietrza, tym razem z powodu kobiet za kółkiem.
Sporo ostatnio poruszam się pieszo i moje bardzo subiektywne zdanie jest takie, że najłatwiej zostać potrąconym na przejściu dla pieszych, o zgrozo! przez kobietę. Szok W przejeżdżaniu po piętach lub palcach są (jestesmy?) bezkonkurencyjne! Dziś rano musiałam sprawdzić, jaka jestem dobra w biegu na krótki dystans, bo babsko trzasnęłoby mnie na środku pasów. Złość
Nie lepsi są kierowcy autobusów i wszelkiego sortu samochodów dostawczych.

lotnik
No to ja też coś dorzucę poruszałem się bardzo powoli puszką a facet tirem miał to gdzieś aby spojrzeć w moja stronę i jak na spotkanie z takim olbrzymem doszło do skasowania mi samochodu ale szczęście w nieszczęściu Ja cało wyszedłem z tej opresji to się nazywa cud jednym słowem miałem jeszcze żyć to tyle.

Leo
lotnik napisał(a):

No to ja też coś dorzucę poruszałem się bardzo powoli puszką a facet tirem miał to gdzieś aby spojrzeć w moja stronę i jak na spotkanie z takim olbrzymem doszło do skasowania mi samochodu ale szczęście w nieszczęściu Ja cało wyszedłem z tej opresji to się nazywa cud jednym słowem miałem jeszcze żyć to tyle.

To spróbuj walnąć w TiRa na moto - to jest atrakcjaZłośćZłość
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Goha66
se założyłam ten wątek, to se ponarzekam ...
poniedziałek to najdłuższy dzień tygodnia ... nie tylko dlatego, że składa się z 12 liter. za co się dziś od rana nie biorę to same impasy, nawet najkrótszą drogę do pracy mi dziś zamknęli i rano było "objazdowa niespodzianka" skutkująca 10 minutowym spóźnieniem ... no i CI w biurze tłumaczeń ... jak długo można tłumaczyć JEDEN, MAŁY dowód rejestracyjny?!

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.24
3,162,038 unikalne wizyty