Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Narzekalnia
Goha66
na "starym" forum cieszyła się popularnością, więc myślę, że warto przenieść ją na nowe Uśmiech

tu można ponarzekać na dowolny temat Z przymrużeniem oka

yacey
To ja zacznę narzekać dopiero od soboty Uśmiech

avocado
Ja chciałam ponarzekać na to, że w związku z wczorajszym świętem budowlańców, szczególnie tynkarzy dostałam 2 czekolady i dwie bombonierki. I ani jednej flaszki! Fatalnie, zważywszy, że jutro Tłusty Cz.

Goha66
zatem smacznego i niech Ci w biodra idzie Z przymrużeniem oka

ja nic nie dostałam (zgodnie z dwustronną umową pomiedzy mną i 1/2), ale mam w planach sama sobie coś kupić (co będzie z pewnością drozsze od tego co dostałabym i czego oczywiście wogóle nie było w ww. umowie ... nawet drobnym druczkiem) Z przymrużeniem oka

Szpila
A ja ponarzekam nie tyle na panującą aurę ale na kierowców tzw.kurierów.Dzisiaj dwa razy już wyjeźdżałam w połowę drogi,bo auta firm przewozowych miały kiepskie opony i nikt nie chciał (bał się) dojechacsmutek
Dobrze że przesyłki nie ratowały komuś życia i nie ważyły powyżej 20kgSzeroki uśmiech

europon@europon.com.pl
Alutka
Szpila napisał(a):
Dzisiaj dwa razy już wyjeźdżałam w połowę drogi,bo auta firm przewozowych miały kiepskie opony i nikt nie chciał (bał się) dojechacsmutek

Wiola! To gdzie Ty mieszkasz!? Na końcu świata? Pokazuje język

cytryna
Szpila,brawo zuch dziewczyna......no i w tym miejscu brakuje mi emotikonów np.z kciukiem w górze,można by trochę dorzucić???
Przyjaciele są jak gwiazdy na niebie ,
czasami ich nie widać,ale zawsze wiesz,że tam są

cien1100
Życie jest jak transwestyta. Wszystko ładnie, pięknie i nagle... ch....!smutek

avocado
cieniu, jakże trafnie to ująłeś... czy jest również jakaś damska wersja tej złotej myśli?

Teodozja
A ja ponarzekam na pocztę polską, bo kupiłam na allegro skórzaną kurtkę na moto, ale się nie doczekałam, bo poczta zgubiła przesyłkę... smutek

Goha66
Grzywka napisał(a):

OCH JEJ! Wybaczcie nadmierny entuzjazm i optymizm, który jest bardzo nie na miejscu, jeśli chodzi o ten wątek, ale jest on niezbędny w życiu chyba każdej kobiety((:
PS. Znowu śnieg...

... a sobie bądź optymistyczna Szeroki uśmiech ... Twój optymizm (w tym wątku) powoduje tylko to, że czuję się jak Kłapouch, który jest pewien, że zaraz zgubi swój ogon ... lub, że go już nigdy nie znajdzie Z przymrużeniem oka. pozdr Uśmiech

Goha66
avocado napisał(a):

cieniu, jakże trafnie to ująłeś... czy jest również jakaś damska wersja tej złotej myśli?

jest: nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy chłop z widłami to Posejdon Z przymrużeniem oka

yacey
Sobota, to zgodnie z obietnicą sobie ponarzekam. Jako, że wyprułem sobie wczoraj nadmiar żył, to teraz jestem uziemiony i mnie noga nap...znaczy boli smutek

Goha66
wczoraj byłam "wyjęta" przez cały dzień roboczy z powodu obowiązku odbycia szkolenia bhp ... najpierw mówił pan strażak, pokazujac przy tym filmiki na ktorych paliło się mniej lub bardziej, a następnie na "ambonę" wyszedł pan medyczny ratownik, który z dużym poczuciem humoru, sypiąc anegdotami pokazał zasady udzielania pierwszej pomocy ... było sympatycznie i wesoło dopóki pan medyczny ratownik nie powiedział:
-proszę państwa - każdemu mamy obowiązek udzielania pierwszej pomocy (nawet jeśli robimy to niefachowo i w jej wyniku człowiek np. będzie sparaliżowany, bo najważniejsze to zachować go przy życiu). wszystkim proszę państwa! nawet tym, którzy tej pomocy nie chcą - jak np. motocykliści, którzy jeżdżą ze stalowymi linkami okręconymi wokół szyi, by w razie upadku z motocykla od razu odcięło im głowę - bo wolą umrzeć niż być warzywem...

nie musze chyba dodawać, że ostro pokłóciłam się z gościem, wypunktowałam jego nieprofesjonalizm zawodowy (toż to prawie namawianie do nieudzielenia pomocy motocykliście, zwłaszcza gdy biedak ma pecha i faktycznie posiada kurtkę z poduchą), szerzenie kłamliwych stereotypów oraz ogólną ignorancję, bo osoba wykonująca taki zawód powinna znać rodzaje ubrań i butów oraz modele kasków ... by człowieka, którego ma się ratować nie dobić.
...zdenerwowana jestem!
P.S.
i zamierzam na pana medycznego ratownika napisać skargę. pozdr.

avocado
Wkurzenie w pełni zrozumiałe. Swoją drogą, mówiąc półżartem, facet miał pecha...

Goha66
avocado napisał(a):

Wkurzenie w pełni zrozumiałe. Swoją drogą, mówiąc półżartem, facet miał pecha...

miał szczęście, że nie trafił na grupę pracowników technicznych - miałby wtedy wśród słuchaczy prócz mojego mauża 3 innych motocyklistów ... i do tego samych facetów

yacey
Motocykliści już tyle sobie "nagrabili", że nic nie jest w stanie tego wyprostować.

avocado
Do facetów może by tak nie gadał, bo mógłby sobie pomyśleć, że może być wśród nich jakiś motocyklista

Szpila
A ja tym razem ponarzekam na najtańszy sklep internetowy.
Chyba admin mnie nie ukarze,ale przestrzegam przed sklepem PlatiniumRTV
Nie kupujcie tam,chyba że możecie miesiącami czekac na towar lub zwrot kasy.
To na tyle

europon@europon.com.pl
Adminka
oj chyba wiem o co chodzi. Nie ma kawy?
------
Administracja to Alutka & Zaciszanka
(do dnia 06.02.2014 Carry i Zaciszanka)

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.24
3,162,046 unikalne wizyty