Aktualnie online

· Gości online: 3

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Yamaha Ladies Night - 17.02 - start 19:00
zaciszanka
To już niedługo Uśmiech Małe podsumowanie z naszej "kolebki" z którego wynika, że to będzie MiD Night i babozlocik w jednym, a więc:

Śląsk - najliczniejsza grupa "nielokalna" Z przymrużeniem oka
Alutka, Goha i Angie

Wrocław:
Carry, Monika i może Zu

Łódź:
Szpila

Bydgoszcz:
Luk-Kasia

Aprillia - jako najdalsza i zamorska Uśmiech

a z lokalnych MiDówek:
Taga
Termit
Kama
Pszczoła
Zaciszanka

Na wymienionych 13 osób, prawdopodobnie 9 osób będzie spało w Termito-Jerzykówce Z przymrużeniem oka więc radzę pamiętać o zabraniu śpiworów i innych niezbędnych rzeczy ( skąd Mariola np. miałaby by wziąć 9 piżamek Z przymrużeniem oka )

Karola
z tego co wiem to wybiera się też sis, Kreciula, Porzeczka

Alutka
Kasia, a ja mam "gołego" maila z info o wpisaniu na listę i żadnego zaproszenia.
Czy imprezę będę oglądać z zewnątrz? Uśmiech

zaciszanka
Nie ma takiej opcji Uśmiech Nie dostałam papierowego, tylko w jednym mailu był obrazek pt "zaproszenie" Z przymrużeniem oka na którym jest cenna informacja o godzinie 19:00, a w następnym tylko potwierdzenie o wpisaniu na listę.

porzeczka
Ja też się wybieram, dostałam wychodne od Amelki Uśmiech.

Paula
impreza jak impreza - niby chcieli dobrze, ale jakoś tak słabo im wyszło Pokazuje język

AngieFreewind
ta impreza była tylko pretekstem do spotkania Uśmiech jaka by nie była dobrze, że ją zorganizowali , bo można było się zobaczyć Uśmiech ps. jak zwykle do bani... Szeroki uśmiech z Wami to czysta desperacja kobiety... zawsze tak samo Szeroki uśmiech
Myślę samodzielnie, zamiast powtarzać slogany Uśmiech

lukkasia
AngieFreewind napisał(a):

ta impreza była tylko pretekstem do spotkania (...)

Otóż to Szeroki uśmiech
Kasiu dzięki za wspólną podróż i włoskie specjały. TermitoJerzyczówka to "meta" na medal, jeszcze raz dziękuję za przygarnięcie Szeroki uśmiech Cudnie było Was wszystkie wyciskać, poznać osobiście nowe foremki, pogadać przez sen i potem o tym nie pamiętać Z przymrużeniem oka posmakować sałatki Gohy&Angie i herbatki Jerzego... Dzięki Wam wcale nie było do doopy Pokazuje język
Pozdrawiam Uśmiech
Lukkasia i "Kropka"

zaciszanka
" Jest MiD = Jest impreza " - dobre hasło Uśmiech .... i niestety tylko to się sprawdziło. Po "przetrwaniu" YLN i zapakowaniu się w 5 samochodów i ruszeniu do Termitów już zaczęła się część ciekawsza, weselsza i smaczniejsza ( "przecież nie będziemy nic w nocy jeść" - to były moje słowa, ale szybko o nich zapomniałam Z przymrużeniem oka ) Fajnie było Uśmiech w sobotę rzeczywiście miałam wrażenie jakbym wróciła z Babozlotu Z przymrużeniem oka .... a wracając do YLN i mając w pamięci co było 3 lata temu, to było po prostu nudno ( i nie chodzi mi o tamten "taniec z nożami" ). Brakowało mi: wiedzy jaki jest plan wieczoru, jeżeli był Przemek Saleta i Adam Badziak, to może kilku wspomnień, porad czy uwag z ich podróży motocyklowych po USA czy Australii, konkursów ( a nie tylko zbierania danych do loterii ), możliwości przymierzenia np. damskich ciuchów motocyklowych ( zbliża się nowy sezon ) czy pomimo, że byłoby to pewnie któryś raz z rzędu możliwości "poprzysiadania się" do sprzętów ( niestety R1 nie biorę pod uwagę przy zmianie motocykla Z przymrużeniem oka ).

Ishka
sodoma i gomora! drinki! policjanci z pałami! krewetki! już nie wspomnę na kim te krewetki leżały! a potem jeszcze jedzenie w nocy!

<buuuuuuuu, chlip, chlip, chlip>

Karola
impreza i po imprezie... fajnie było zobaczyc starych i poznac nowych ludzi
szybko czas uciekł choc nie wiem czegoś mi tam zabrakło... jakieś osoby która by pociągneła całe to wydarzenie jakiegoś wodzireja...

Adminka
fotki już są Uśmiech
o tutaj: http://motocyklid...p?cat_id=8
------
Administracja to Alutka & Zaciszanka
(do dnia 06.02.2014 Carry i Zaciszanka)

Goha66
przepraszam, że dopiero teraz mam chwilę na spokojne podsumowanie wypadu do Warszawy. chcę podziękować Termitowi i Jerzemu za przygarnięcie na nocleg, żywienie i anielską cierpliwość, Alutce za wspólną wyprawę i bezpieczne transportowanie nas tam i nazad, Zaciszance za bycie żywym GPS-em, Crukom za doskonały obiad i najlepszą kawę jaką dotąd w życiu piłam oraz za umożliwienie nam zwiedzenia Centrum Kopernika - to suuuuper miejsce Uśmiech
... a wszystkim innym Foremkom za to, że można sie było spotkać, wyściskać i pogadać Uśmiech
... sama YNL może mnie (jako prowincjuszki) nie rozczarowała, ale również i nie oczarowała, za to możliwość spędzenia czasu z Wami zrekompensowała wszystko i jeszcze naprawdę długo wspomnienia z tego wyjazdu będą wywoływaly u mnie uśmiech Uśmiech

Karola
tutaj też można znależc fotki z imprezki

http://www.facebo...amp;type=3

Szpila
Karola napisał(a):

tutaj też można znależc fotki z imprezki

http://www.facebo...amp;type=3

Karola,coś nie bardzo chce się ten link otworzyc...:-/

europon@europon.com.pl
taga
to może ten się otworzy
http://www.scigac...17735.html

na szczęście się nie załapałyśmy na powyższe, ale pani rzucająca się na policjantów i owszem ;-)

Super że mogłyśmy się tak, stosunkowo jak na odległości to szybko, zgadać i super że (dzięki Termitkom) mogłyśmy spędzić ze sobą więcej czasu niż tylko na YLN.

Zaciszanka? czy 3 lata temu też byłaś na YLN kierowcą? ;-)

a tak serio, to faktycznie fajnie było, ale to pewnie Wasze towarzystwo głównie sprawło!
fajnie że mogłyśmy się spotkać :-)

PS. o raju... nic nie da się ukryć, fotki Jerzego pokazały nasze obżarstwo nocne ;-) mniam pysznie było...
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

pszczola35
W końcu dotarłam na nowe/stare forum Pokazuje język Z przymrużeniem oka I ja pięknie dziękuję! Za to wspólne spotkanko,za gościnność termitkojeżyków Szeroki uśmiech za zaciszanki stwierdzenie Szeroki uśmiechziś pszczoła jest nasza . Kacha, dzieki! Za mordki dawno nie widziane i moocno wyściskane! Hurraa! Ja chcę jeszcze raz Szeroki uśmiech

lukkasia
Przedwczoraj doopadło mnie miłe zaskoczenie Uśmiech
Dostałam podziękowanie za przybycie na YLN i wypełnienie ankiety.
Mały dodatek to karta podarunkowa na zakupy i szmatka do czyszczenia kasku. Niby drobiazg, a jak miło Szeroki uśmiech
Pozdrawiam Uśmiech
Lukkasia i "Kropka"

gula
miło, ale ile sie na poczcie naczekalam, zeby polecony odebrac Z przymrużeniem oka

taga
a ja nic nie mam Z przymrużeniem oka ale nie pamiętam abym ankietę jakąkolwiek wypełniała Z przymrużeniem oka
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
3,160,336 unikalne wizyty