Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
Zimówka 27-29.01.2017 - zapisy
SzaraMgla
Ja poczekam na info o miejscu i wtedy zdecyduję, choć fajnie byłoby wiedzieć coś więcej co to za spotkanie. Stałym bywalcom tłumaczyć nie trzeba ale nowicjuszom musicie wyjaśnić na czym spotkanie polega Szeroki uśmiech Szeroki uśmiech Szeroki uśmiech

Leo
SzaraMgla napisał(a):

Ja poczekam na info o miejscu i wtedy zdecyduję, choć fajnie byłoby wiedzieć coś więcej co to za spotkanie. Stałym bywalcom tłumaczyć nie trzeba ale nowicjuszom musicie wyjaśnić na czym spotkanie polega Szeroki uśmiech Szeroki uśmiech Szeroki uśmiech

Jako organizator wszystkich dotychczasowych zimówek czuję się wywołany do odpowiedzi, choć ze względów zdrowotnych organizację najbliższej musiałem odpuścić.
Na szczęście jej zorganizowanie wzięła, w swoje jeszcze bardziej kompetentne ręce, Teopodziw
Jest taki zwyczaj że od początku powstania MiDu spotykamy się obowiązkowo dwa razy do roku, latem i zimą. Letnie spotkania pomijam.
Organizator zimówki zapewnia spanie wyżywienie oraz inne atrakcje - w miarę możliwości.
Sam pobyt na zimówce polega na tym, że każdy robi to na co ma ochotę to znaczy śpi, tańczy, rozmawia, szaleje oraz wyczynia różne inne rzeczy, które normalnemu człowiekowi nawet do głowy nie przyjdą. Czyli pełen spontan gorący taniecPiwojupi
W niedzielę uczestnicy tego wydarzenia rozjeżdżają się do domów obiecując sobie na odchodnym że nigdy, ale to przenigdy nie wezmą udziału w czymś takim po czym spotykamy się na letnim Babozlocie.
I to by było na tyle - resztę pewnie opiszą inni
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

dominika3311
Czyli ogólnie wszystko tam jest do DUPY Pokazuje język
Dlatego na najbliższą zimówkę jadę by wszystkim psuć humory i aby nikt dobrze się nie bawił diabeł

SzaraMgla
Leo napisał(a):

SzaraMgla napisał(a):

Jako organizator wszystkich dotychczasowych zimówek czuję się wywołany do odpowiedzi, choć ze względów zdrowotnych organizację najbliższej musiałem odpuścić.
Na szczęście jej zorganizowanie wzięła, w swoje jeszcze bardziej kompetentne ręce, Teopodziw
Jest taki zwyczaj że od początku powstania MiDu spotykamy się obowiązkowo dwa razy do roku, latem i zimą. Letnie spotkania pomijam.
Organizator zimówki zapewnia spanie wyżywienie oraz inne atrakcje - w miarę możliwości.
Sam pobyt na zimówce polega na tym, że każdy robi to na co ma ochotę to znaczy śpi, tańczy, rozmawia, szaleje oraz wyczynia różne inne rzeczy, które normalnemu człowiekowi nawet do głowy nie przyjdą. Czyli pełen spontan gorący taniecPiwojupi
W niedzielę uczestnicy tego wydarzenia rozjeżdżają się do domów obiecując sobie na odchodnym że nigdy, ale to przenigdy nie wezmą udziału w czymś takim po czym spotykamy się na letnim Babozlocie.
I to by było na tyle - resztę pewnie opiszą inni

Brzmi zachęcająco Szeroki uśmiech

taga
Teo,
mnie tym razem nie będzie smutek nie dam rady... ale bawcie się dobrze Uśmiech i napijcie się moje zdrowie Uśmiech

jeśli chodzi o letni, jeśli się podobało i wola w narodzie będzie, jak wspominałam z przyjemnością mogę ogranąć Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Leo
Szeroki uśmiech
taga napisał(a):

Teo,
mnie tym razem nie będzie smutek nie dam rady... ale bawcie się dobrze Uśmiech i napijcie się moje zdrowie Uśmiech

jeśli chodzi o letni, jeśli się podobało i wola w narodzie będzie, jak wspominałam z przyjemnością mogę ogranąć Uśmiech

Taga, to przyjmujesz już zapisy na letni?
Jeśli tak, to:
1. Leo +1 taak
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Teodozja
Taga, wielka szkoda, na letnim sobie odbijemy Uśmiech
Ale żeby nie było tylko na mnie - tę Zimówkę organizujemy razem z Termitem Pokazuje język Wczoraj zrobiłyśmy objazd po miejscówkach w świętokrzyskiem i właśnie się zastanawiamy nad wyborem, negocjujemy ceny, itp. Niedługo podamy konkrety Uśmiech

taga
Teodozja napisał(a):

Taga, wielka szkoda, na letnim sobie odbijemy Uśmiech
Ale żeby nie było tylko na mnie - tę Zimówkę organizujemy razem z Termitem Pokazuje język Wczoraj zrobiłyśmy objazd po miejscówkach w świętokrzyskiem i właśnie się zastanawiamy nad wyborem, negocjujemy ceny, itp. Niedługo podamy konkrety Uśmiech

odbijemy sobie oczywiście! powodzenia dla Was abyście z Termitem znalazły dobrą miejscóweczkę Uśmiech

Leo - na listę za wcześnie Z przymrużeniem oka przyjdzie wiosna, będzie lista Uśmiech na letni też się z Pawłem wybierzemy Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Estrella
Taga to byłoby coś jakby organizatorka letniego na niego nie pojechała Z przymrużeniem oka Szeroki uśmiech głupek

Teo już się nie mogę doczekać info - choć myślę że jakbyście znalazły namiot na polu 10 km za Jankami to też bym była zachwycona bo nie ważne gdzie ważne z kim Z przymrużeniem oka taniec alkohol
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

Teodozja
Info już jest Uśmiech W części dla zalogowanych oczywiście Uśmiech

Esti, nie ma tak dobrze, Zimówka będzie sporo dalej Pokazuje język Pod Warszawą dość drogo niestety.

Teodozja
Przypominam, że można już wpłacać pieniądze za Zimówkę Uśmiech
Termin do 10.01.2017 Uśmiech

Teodozja
Moi drodzy, tradycyjnie, jak na każdym spotkaniu, będzie licytacja Uśmiech Na szczęście Łysy jedzie, a nikt tak po mistrzowsku nie wyciąga pieniędzy z naszych portfeli Z przymrużeniem oka Oczywiście na szczytny cel Uśmiech
Zachęcam do przywiezienia fantów, kupionych lub własnoręcznie robionych, jadalnych lub niejadalnych, co będziecie mogli Uśmiech

Teodozja
Parę słów odnośnie zimówki dla zalogowanych.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.19
3,159,563 unikalne wizyty