Aktualnie online

· Gości online: 3

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Toruń melduje się na forum!
SzaraMgla
Hej wszystkim!
Po wystrzałowych Andrzejkach w Kuźni Smaków zostałam zaproszona na Wasze forum z czego bardzo się cieszę Uśmiech
Dodam, że nie tylko na forum jestem nowa, bo świat motocyklowy również jest jeszcze dla mnie obcy. Niedawno zakupiłam swoje pierwsze dwa kółka z czego jestem bardzo dumna (Honda Shadow 750). Tylko prawo jazdy jeszcze nie skończone Szeroki uśmiech więc zaczęłam trochę od drugiej strony.
W sumie został już tylko egzamin na wiosnę więc liczę, że to tylko formalność Z przymrużeniem oka
Przez zimę chciałabym skompletować wszystko co mi potrzebne by na wiosnę ruszyć w swoją pierwszą trasę - i tu wszystkie rady i doświadczenia mile widziane Uśmiech

A teraz krótko o mnie: mam na imię Sylwia, jestem z okolic Torunia. Moją pasją do tej pory były koncerty (na co dzień zajmuję się zespołem Zdrowa Woda). Pracuję na kolei (widziałam, że na tym forum są też kolejarze więc pozdrawiam Pokazuje język) a więcej... hmm, nie lubię o sobie pisać więc więcej dowiecie się jak poznamy się osobiście Szeroki uśmiech

zaciszanka
Cześć Sylwia Uśmiech
Witamy na MiD Uśmiech

Przyznam, że to grupka w składzie Andzia, Agatka, Hania i ja namawiałyśmy Sylwię do odwiedzin MiD.

Kużnię Smaków prowadzoną przez zwariowanych motocyklistów Wikingów ( Ania i Paweł chyba się nie obrażą Z przymrużeniem oka ) kilkanaście osób z forum miało okazję odwiedzić przy okazji różnych okazji .. haha Z przymrużeniem oka

Wiem, że Sylwia masz sporo pytań czy to o kask ( szczękowy Nolan ) czy inne rzeczy . Śmiało pytaj i zakładaj wątki - może któraś z nas jeździ w tym konkretnym modelu kasku , to się podzieli doświadczeniem.

Carry
witaj z Wrocławia

Toruń fajne miasto, po drodze nad morze ;D
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Andzia
Cześć Sylwia Uśmiech
Rozgość się i zapisuj na zimówkę Szeroki uśmiech
Piękno można znaleźć prawie wszędzie, jeśli człowiek przystanie, żeby się rozejrzeć; lecz codzienna walka o przetrwanie sprawia, że łatwo zapomnieć o istnieniu tego zupełnie darmowego luksusu

Alutka
Śląsk wita!
Pytaj bez skrępowania - ludzie tu są bardzo chętni do podzielenia sie swoimi doświadczeniami i wiedzą. Uśmiech
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

lehoo73
Dobry, Dobry!
Szczególnie, że w sumie, to ja też z Torunia...
Leszek

http://www.facebook.com/leszek.sygula
LynxLynx
Hej. Pozdrowienia ze Śląska Z przymrużeniem oka

Leo
Miasto Uć wita i pozdrawia Uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

draka
Cześć! Pozdrowienia z Lublina od draki czyli Anki

Hania
To ja jeszcze tutaj też Cię serdecznie powitam z Wawy Uśmiech
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Estrella
Cześć
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

Teodozja
Cześć, witam Cię z okolic Wawy Uśmiech
Mam sentyment do kolei, bo moi rodzice byli kolejarzami i w ogóle do jakiegoś 15 roku życia nie wiedziałam, że są inne zawody, bo wszyscy sąsiedzi też byli kolejarzami Z przymrużeniem oka

SzaraMgla
Carry napisał(a):

witaj z Wrocławia

a propos morza - mój zespół prawdopodobnie będzie grał na zlocie moto niedaleko Międzyzdrojów bodajże w lipcu. Może będziecie chcieli się wybrać? Szeroki uśmiech

Leo
SzaraMgla napisał(a):

Carry napisał(a):

witaj z Wrocławia

a propos morza - mój zespół prawdopodobnie będzie grał na zlocie moto niedaleko Międzyzdrojów bodajże w lipcu. Może będziecie chcieli się wybrać? Szeroki uśmiech

Z tego co wiem Zdrowa Woda gra trochę w stylu starego Dżemu, prawda?
I brzmią całkiem nieźleSzeroki uśmiech
Lipcowa trasa do Międzyzdrojów może być dla mnie za długa, ponieważ, jeśli wszystko dobrze pójdzie, na moto będę mógł wsiąść dopiero pod koniec czerwca.jupiLWG
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

dominika3311
Hejka.
Śląsk wita.
Toruń piękne miasto, przynajmniej będzie pretekst do odwiedzin i na kawkę Szeroki uśmiech

SzaraMgla
Leo napisał(a):

Z tego co wiem Zdrowa Woda gra trochę w stylu starego Dżemu, prawda?
I brzmią całkiem nieźleSzeroki uśmiech
Lipcowa trasa do Międzyzdrojów może być dla mnie za długa, ponieważ, jeśli wszystko dobrze pójdzie, na moto będę mógł wsiąść dopiero pod koniec czerwca.jupiLWG

W stylu starego Dżemu? Boo ja wiem co? pierwszy raz słyszę takie porównanie, ale mogę zaprosić na przyszłoroczny Zlot u Wikinga - Zdrowa zagra tam 23 czerwca to można samemu ocenić na żywo Szeroki uśmiech

A co do Międzyzdrojów, trasa długa ale nie ma co się cackać Szeroki uśmiech z przerwą w Toruniu dasz radę Szeroki uśmiech
Edytowane przez SzaraMgla dnia 03-12-2016 14:40

SzaraMgla
dominika3311 napisał(a):

Hejka.
Śląsk wita.
Toruń piękne miasto, przynajmniej będzie pretekst do odwiedzin i na kawkę Szeroki uśmiech

zapraszam, pani kolejarz Szeroki uśmiech

Ishka
Ahoj z wro!
najfajniej na świecie by było, gdybyś się skusiła na zimówkę - takiego strzału dobrego humoru, wiadomości, zwariowania i sympatii nie można ominąć, zdarza się zdecydowanie za rzadko!
ps... jakbym Wam tych torów nie zbudowała to byście nie miały po czym jeździć Pokazuje język

SzaraMgla
Ishka napisał(a):

Ahoj z wro!
najfajniej na świecie by było, gdybyś się skusiła na zimówkę - takiego strzału dobrego humoru, wiadomości, zwariowania i sympatii nie można ominąć, zdarza się zdecydowanie za rzadko!
ps... jakbym Wam tych torów nie zbudowała to byście nie miały po czym jeździć Pokazuje język

Wiem, że fajnie by było z tym, że praca... praca i jeszcze raz praca smutek Trzeba zarabiać żeby się przez zimę obkupić... świat motocyklowy do tanich nie należy to już mogę przyznać Pokazuje język

dominika3311
Hehehe, Ishka. To jak coś się zepsuje to zwalę na ciebiediabełPokazuje język

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.24
3,159,617 unikalne wizyty