Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Witam się :)
Diabliczka
Dzień dobry Paniom (i Panom?)!

Dziękuję za akceptację i dostęp do forum. Poczytałam niektóre wątki i to skłoniło mnie do rejestracji.
Latam teraz na Junaku 125 ccm - jak się zapewne domyślacie na kat. B. Wcześniej jeździłam nielegalnie na Virażce 250.Szok
Mam za sobą dopiero kilka tys. (poniżej 5) na moto, więc jestem z tych początkujących. Może będzie okazja gdzieś w Polsce się spotkać Uśmiech Mieszkam w płn. Wielkopolsce.

Anka
Diabliczka dodał/a następującą plik:
Nie masz uprawnień to pobierania załączników w tym temacie.

http://szosami.pl
Alutka
Witaj! Śląsk się nisko kłania witam

Na forum mamy ludków z całej Polski, są też przedstawicielki Wielkopolski, pewnie się ujawnią Uśmiech

Rozgość się. Możesz spokojnie doczytywać starsze posty, bo sezon w pełni i zamiast przed komputerem towarzystwo w trasie Z przymrużeniem oka
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

zaciszanka
Cześć Diabliczka Uśmiech
Wreszcie motocyklistka z Wielkopolski taak Fajnie, że nas znalazłaś i zalogowałaś się Uśmiech

Przedstawicielką Wielkopolski .... na Mazowszu jestem np. ja Z przymrużeniem oka
Wielkopolanka z urodzenia i wychowania, ale od .... lat w Warszawie.
Motocykl jednak ma wielkopolskie numery rejestracyjne PSZ .... Uśmiech .... nie wiem czy to aż taka północna Wielkopolska, ale na pewno na północny zachód od Poznania Z przymrużeniem oka
Bywam w swoich rodzinnych stronach, czasami nawet na moto, więc może pojawi się okazja do spotkania Uśmiech

Zdradzisz jakie bliższe tereny to płn Wlkp ? Uśmiech

Hania
Witaj Uśmiech pozdrawiam z Wawy! Ja w sumie trzeci sezon, ale pierwszy gdy wypuszczam się w coraz dalsze zakątki Polski Uśmiech a że ostatnio Zaciszanka mnie prowadzi na trasie to może i do Wielkopolski się za nią rozpędzę Pokazuje język
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Diabliczka
Hej dziewczyny!
Dzięki za miłe słowa i za to, że nie pytacie "dlaczego chińczyk?!".
Wcale nie jestem rodowitą Wielkopolanką - tylko Krakuską z krwi i kości Z przymrużeniem oka
"Piłem w Spale, spałem w Pile i to jak na razie tyle..." hehe
Ja się od początku zapuszczałam po 300 km, a jutro lecę 555 dokładnie Uśmiech Więc kto wie - z tym spotkaniem to wcale nie musi być Wielkopolska Szok
--
Anka
szosami.pl

zaciszanka
Dobre - Krakuska w Pile, Wielkopolanka ( a z racji, że wiele lat w stolicy Pyrlandii to czuję się Poznaniaczką Z przymrużeniem oka ) w Wawie Z przymrużeniem oka

Moje wielkopolskie miasteczko ( gdzie mieszkałam jako dziecko ) ..... z dużym więzieniem, to stare województwo pilskie Z przymrużeniem oka

Moto to moto i sympatia do 2oo nie rozróżnia marek - wogóle nie przyszło mi do głowy o wypytywanie o "chińczyka" Z przymrużeniem oka

Diabliczka
No życie bywa przewrotne i rozsiewa ludzi w różne strony Uśmiech Nie wiem, gdzie tu więzienie jest, ale jak dawne woj. pilskie -to znaczy, że rzut beretem Z przymrużeniem oka
Aaa.... Widać jesteście wyjątkowe z takim podejściem do motocyklowej pasji. Większość facetów na forach ma z tym problem. A przecież ja im się nie pcham na ogon ze swoimi 125 ccm rodem z Chin Z przymrużeniem oka
--
Anka
szosami.pl

draka
Cześć! Ja tak po przekątnej trochę, z Lublina. No i z motocyklem marki
KTM, ale produkcji indyjskiej ;D

Alutka
I pewnie Ty na "chińczyku" więcej kilometrów nakręcasz niż niektórzy na tych swoich "prawdziwych" motocyklach Z przymrużeniem oka
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

Diabliczka
Jest taka szansa Z przymrużeniem oka
--
Anka
szosami.pl

Teodozja
Cześć, witam Cię z Wawy Uśmiech

Lysy
Cześć KrakowiankoPilanko z diabelskim nickiem. Szeroki uśmiech
Witamy Cię z centrum czyli z Łodzi.
Nieświnka i Łysy.

Leo
Reszta z miasta Uć pozdrawia.
Z tego co pamiętam, to w moim HD dwie części są Made in China, ale sprzedawane pod marką HD.
Chiny rządząLWGLWGLWG
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Diabliczka
Widzę, że centralna Polska siłą na forum Z przymrużeniem oka
--
Anka
szosami.pl

lehoo73
Dzień Dobry!

Również teraz z Warszawy.
Leszek

http://www.facebook.com/leszek.sygula
Leo
Diabliczka napisał(a):

Widzę, że centralna Polska siłą na forum Z przymrużeniem oka

Nie tylko na forumLWGPiwogorący taniec
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

taga
Cześć Uśmiech
fajnie że do nas zawitałaś, rozgość się Uśmiech i pytaj o co chcesz i mam nadzieję do spotkania w realu Uśmiech
taga z Wawy pozdrawia Z przymrużeniem oka
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

termit
Witam też z W-wy Uśmiech Wreszcie mam normalny dostęp do netu, więc mogę się przywitać

Ishka
Ahoj!
Wrocław jest też obecny, aczkolwiek rodem z Lublina...
pozdrawiamy!

Carry
helo
tu znowu Wrocław Uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.26
3,159,651 unikalne wizyty