Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
Wstępnie o letnim BZ 29-31.05.2015
Alutka
edit 03.03.2015 - W wyniku przeprowadzonej ankiety wybrałyśmy termin 29-31 maja 2015.
---------

Ledwo co skończyła się Zimówka, a już pojawiają się pytania o letnie spotkanie Uśmiech

Organizacja X Letni BBZ przypada teamowi Śląsk, który z uwagi na swoją liczebność Z przymrużeniem oka liczy na wsparcie organizacyjne.

Wstępny termin 29-31 maja 2015.
Propozycja nr 2 - 15-17 maja 2015
Wstępna lokalizacja: "Park Krajobrazowy Międzyrzecza Warty i Widawki" Pokazuje język (tu nas jeszcze nie było)
Koszt: max 200 zł, ale jest szansa, że będzie niższy. Zakładamy, że w cenie będzie nocleg, wyżywienie i jakiś zlotowy gadżet (musimy znaleźć kompromis między ceną, a "wypasem"Z przymrużeniem oka

Temat wrzucam w wątku otwartym, żeby jak najwięcej osób miało szansę przeczytać. Jest to dziesiąty zlot, więc można uznać, ze jubileuszowy. Jeśli macie kontakt z osobami, które w przeszłości na naszych spotkaniach bywały, a z różnych względów na forum ich teraz nie ma, to przekażcie im zaproszenie na BBZ. Miło byłoby spotkać dawno niewidziane twarze.
Wzorem ostatnich lat każda MiDówka może zaprosić zaprzyjaźnioną motocyklistkę lub motocyklową parę, oczywiście biorąc odpowiedzialność za znajomych, których zaprasza. Uśmiech Jestem za otwartością na nowych ludzi, byle nie byli przypadkowi Z przymrużeniem oka
Wszyscy uczestnicy forum, którzy nie będą mogli przyjechać na cały zlot, a zechcą nas odwiedzić na przysłowiową "kawę" są oczywiście mile widziani. Uśmiech

Na razie prośba o wstępne deklaracje chętnych - tzn. komu termin i cena odpowiada. Ewentualne sugestie. Pod tym kątem będziemy rezerwować stosowny ośrodek. Uśmiech

edit: nowa propozycja terminu
Edytowane przez Alutka dnia 03-03-2015 13:02
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

Carry
to ja raczej na 100% nie będę mogła przyjechać. smutek
może, może o ile nie będzie to daleko od Wro to na sobotę popołudniu ale raczej wątpię smutek

najlepszy byłby następny weekend Szeroki uśmiech
Edytowane przez Carry dnia 10-02-2015 14:48
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Leo
Po prostu superPokazuje język Bliżej Łodzi już nie można było? Jest jeszcze rzeka Ner, która przepływa przez Łódź i też wpada do Warty. Mam do niej 100 m, to może tutaj?fochcenzura
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Muzek
Ech, mnie nie ma od 27 do 31 maja "nad Wartą"...bo nomen omen jadę na Śląsk, termin dogadany po długich bojach z 5 osobami, raczej trudno będzie o inny :-(.

Estrella
No to lipa... przynajmniej na dzień dzisiejszy szanse 1% by mi się udało z Wami w tym terminie spotkać
smutek smutek smutek
będę kombinować by na sobotnią kawę wpaść Z przymrużeniem oka
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

zaciszanka
Wstępna deklaracja na tak Uśmiech Deklaracja dotyczy też wsparcia organizacyjnego Z przymrużeniem oka

Ciężko z dobrym terminem na BBZ .... wcześniej w maju może być ryzykownie pod kątem pogody ( chociaż zawsze jest ryzykownie Z przymrużeniem oka, potem jest długi weekend 4 - 7.06 ( Boże Ciało ), potem Augustowskie Motonoce 12-14.06, na które też jest chętnych kilka MiDówek.

Hania
Powtórzę za Zaciszanką - wstępna deklaracja na tak, a że jakoś rok temu przy organizacji się nieuaktywniłam z mazowieckim to chętnie wespę teraz Uśmiech
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

draka
Zainteresowani jesteśmy sztuk 2. W tym tygodniu poznam swój "rozkład jazdy" i będę wiedziała, czy nie koliduje

Alutka
A co powiedzielibyście na termin 15-17 maja?

Pogoda to zawsze loteria, a bywały lata, gdy maj był ładniejszy od czerwca Z przymrużeniem oka

zaciszanka
Też jestem na tak Uśmiech

Potraktujmy to jako ankietę za terminem i wstępną listę zainteresowanych .
Im więcej będzie odpowiedzi tym lepiej Uśmiech

Leo
Dla mnie lepszyUśmiech
To miejsce też można negocjować, czy też mam jechać przez Kraków lub Gdańsk?Szok
Wiem, wiem...... znam odpowiedźPokazuje język
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Carry
mi termin pasuje
Leo zawsze możesz przyjechać do Wrocławia i stąd pojedziemy razem Szeroki uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Alutka
Leo napisał(a):

Dla mnie lepszyUśmiech
To miejsce też można negocjować, czy też mam jechać przez Kraków lub Gdańsk?Szok

Możesz jechać przez Śląsk nenene
Wiem, że znasz odpowiedź Pokazuje język
Leo napisał(a):

Spytam wprost: a od kiedy to miejsce BZ jest wybierane przez głosowanie, a nie przez organizatora

Ciotka
Mi tylko pasuje wstępny termin tj. 29-31 maja 2015. pozostałe odpadajasmutek
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

Leo
Alutka napisał(a):

Leo napisał(a):

Dla mnie lepszyUśmiech

Możesz jechać przez Śląsk nenene
Wiem, że znasz odpowiedź Pokazuje język
Leo napisał(a):

Spytam wprost: a od kiedy to miejsce BZ jest wybierane przez głosowanie, a nie przez organizatora

PUDŁOSzeroki uśmiech
Ja nie głosuję, ja negocjuję - bez skutku jak widaćsmutek
Ale i tak Cię lubięgłupek
Seneka

Muzek
Nowy termin mi odpowiada Uśmiech

Teodozja
Póki co oba terminy mi pasują Uśmiech

Hania
Na obecną chwilę pasują mi oba Uśmiech
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Andzia
Wstępnie bardziej pasuje mi pierwszy termin, bo 17 maja muszę być na spędzie zwanym komunią, czy jakoś tak Uśmiech
Nie ukrywam, że dużo też będzie zależało od ceny końcowej (ja + Agatka).
Piękno można znaleźć prawie wszędzie, jeśli człowiek przystanie, żeby się rozejrzeć; lecz codzienna walka o przetrwanie sprawia, że łatwo zapomnieć o istnieniu tego zupełnie darmowego luksusu

Muzek
Komunie chyba w niedziele sa? Czyli po BB Z przymrużeniem oka Ja tez jadę na komunie, na szczęście 24 maja dopiero. Uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.27
3,160,114 unikalne wizyty