Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Narzekalnia
Leo
Jak se człowiek pogłówkuje, zawsze coś mu nie pasuje - tylko to przyszło mi do głowy.
Zaciszanka, kiedyś napisałaś, że nie ogarniasz - no to jest nas już dwoje.Z przymrużeniem oka. Dopiero teraz to zrozumiałem
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

zaciszanka
Nie mogę dodawać wpisów na sb z kompa w pracy .... a nie chce mi się jednocześnie logować na telefon ( na którym tylko sb widzę ), żeby napisać "dzień dobry" Z przymrużeniem oka

Alutka
zaciszanka napisał(a):

Nie mogę dodawać wpisów na sb z kompa w pracy .... a nie chce mi się jednocześnie logować na telefon ( na którym tylko sb widzę ), żeby napisać "dzień dobry" Z przymrużeniem oka

To ja ponarzekam, ze niektórzy nawet na powitanie w narzekalni narzekają Pokazuje język
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

Lysy
Coś Naród zadowolony z życia, bo "narzekalnia" się starzeje... Szok
To ja ponarzekam, za Osłem ze Shreka, że:
...jestem taaaaki saaaammmm...
...jak paaaalec alboooo cośśśś tammm...
Tak to jest jak chłop sam w domu a kobitka wywczasowywuje się nad morzem... nie-e płacz

Leo
Lysy napisał(a):

Coś Naród zadowolony z życia, bo "narzekalnia" się starzeje... Szok
To ja ponarzekam, za Osłem ze Shreka, że:
...jestem taaaaki saaaammmm...
...jak paaaalec alboooo cośśśś tammm...
Tak to jest jak chłop sam w domu a kobitka wywczasowywuje się nad morzem... nie-e płacz

Lysy, ty biedaku!!! Proponuję piwko z klasyczną goloneczkąZ przymrużeniem oka
"... a rano zrobię jajecznicę" - też ze ShrekaSzeroki uśmiech
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Lysy
No to teraz będę musiał odpisać w dwóch wątkach...

draka
Pomarudzę tu, żeby nie zaśmiecać SB. Po dwóch tygodniach pisania publikacji zaniosłam moje wypociny do promotorki i .... dostałam nieco inny temat i od zaczynam prawie od nowa. Małżonek zachwycony - bo przez ten czas wyręczał mnie w mojej "podstawowej" pracy jak się dało sam się lekko zarzynając i liczył na to, że będzie już nieco luźniej. Ach ten grudzień! Jeden plus, że znów będę tu często zaglądać przy okazji pisania Szeroki uśmiech

taga
nie, że bardzo ponarzekam, bo humor ok.... ale nie dalej jak w czwartek prawie drzwi w aucie urwałam.... pani cały bok zarysowałam a drzwi do wymiany, całe pogięte i jeszcze przez nie kapie, w piątek zabrakło mi benzyny, przez te cholerne korki, a wczoraj zgubiłam kartę od bankomatu.... tak tak, wiem że po części w tym wszystkim moja wina Uśmiech ale kurde.... już wystarczy Złość Złość
jak usłyszałam w radio reklamę, że "święta to okres odpoczynku i spokoju" to się uśmiałam Z przymrużeniem oka

rotfl rotfl
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Carry
Taga Ty powinnaś bloga prowadzić

"Taga i Jej przypadki " Z przymrużeniem oka
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Leo
taga napisał(a):

nie, że bardzo ponarzekam, bo humor ok.... ale nie dalej jak w czwartek prawie drzwi w aucie urwałam.... pani cały bok zarysowałam a drzwi do wymiany, całe pogięte i jeszcze przez nie kapie, w piątek zabrakło mi benzyny, przez te cholerne korki, a wczoraj zgubiłam kartę od bankomatu.... tak tak, wiem że po części w tym wszystkim moja wina Uśmiech ale kurde.... już wystarczy Złość Złość
jak usłyszałam w radio reklamę, że "święta to okres odpoczynku i spokoju" to się uśmiałam Z przymrużeniem oka

A ja Cię wspieram i podziwiam wytrwałośćkwiatek

rotfl rotfl

Seneka

Alutka
Nikt jeszcze w nowym roku nie narzekał, to będę pierwsza Uśmiech

Sporo poruszam się pieszo i stwierdzam, że najłatwiej życie stracić na przejsciu dla pieszych. Moja wioska obfituje w ronda przed ktorymi i tak każdy musi zwolnić, więc zatrzymanie się kilka metrów wcześniej, żeby przepuścić pieszego, nie jest wyzwaniem Z przymrużeniem oka. Najsmutniejsze jest to, że najczęściej "po palcach" przejeżdżają kobiety. nie-e

Leo
Alutka napisał(a):

Nikt jeszcze w nowym roku nie narzekał, to będę pierwsza Uśmiech

Najsmutniejsze jest to, że najczęściej "po palcach" przejeżdżają kobiety. nie-e

Może masz za ładny lakier na paznokciachZ przymrużeniem oka
Seneka

Alutka
Leo napisał(a):

Oczywiście, że jest piękny! Tylko w butach zimowych tego nie widać. Z przymrużeniem oka Gdzie indziej tkwi problem. co?

draka
ostatnio jakiś chłoptaś uparł się, żeby rozjechać na przejściu ścieżki rowerowej dziecko Pawłowego brata. Tak mu zależało, że wyprzedził samochody zatrzymujące się na dwóch pasach robiąc między nimi slalom. Bratowa nie była w stanie tego przewidzieć (nikt by nie był), bo droga dwujezdniowa tzn do przejścia najpierw dwa pasy w tym samym kierunku, a potem wysepka. Na bliższym pasie samochód już stoi, na dalszym hamuje, żeby się zatrzymać. Pozwoliła dziecku ruszyć, a w tym momencie jakiś szybki gówniarz na dużej prędkości wskoczył zza tego stojącego samochodu przed ten hamujący i strzelił Młodą na przejściu. Chyba kask rowerowy uratował jej życie, bo pomimo, że po uderzeniu przefrunęła znaczną odległość, to nic poważnego się nie stało.

Lysy
...a ludziska narzekają na trudne egzaminy na prawo jazdy...
Gdyby to ode mnie zależało, to 3/4 tych co zdają by nie zdało!!!
A za jazdę bez prawa jazdy - natychmiastowa totalna kasacja pojazdu!!!
Niestety nic ode mnie nie zależy foch , więc to jest powód do narzekalni!

Leo
Alutka napisał(a):

Leo napisał(a):

Oczywiście, że jest piękny! Tylko w butach zimowych tego nie widać. Z przymrużeniem oka Gdzie indziej tkwi problem. co?

Może bucik dziurawy i paluszek wystaje?Z przymrużeniem oka
Seneka

Moniaa
To i ja ponarzekam.. mieszkanie z teściami, chociaż na moment, to zły pomysł... słyszą i widzą za dużo, ba zaczynają nam ustawiać co i jak mamy robić. Zaczynając od tekstów jedz, bo musisz za dwoje, przez smaruj się oliwką, bo bedziesz miala rozstepy (ja: przeciez sie smaruje. Na co tesciowa: ale ja nie widze)... to wczoraj przeszla sama siebie, MUSICIE zaprosic jeszcze 6 osob naszych znajomych, my ze przeciez tylko rodzina, bo z chrzcinami.. ale ja ich już zaprosiłam i musicie iść do nich z zaproszeniami... nosz co za człowiek, bo tesciu z pokorą tylko kiwa głową, 30 lat dyktatu..

Leo
Moniaa napisał(a):

To i ja ponarzekam.. mieszkanie z teściami, chociaż na moment, to zły pomysł... słyszą i widzą za dużo, ba zaczynają nam ustawiać co i jak mamy robić. Zaczynając od tekstów jedz, bo musisz za dwoje, przez smaruj się oliwką, bo bedziesz miala rozstepy (ja: przeciez sie smaruje. Na co tesciowa: ale ja nie widze)... to wczoraj przeszla sama siebie, MUSICIE zaprosic jeszcze 6 osob naszych znajomych, my ze przeciez tylko rodzina, bo z chrzcinami.. ale ja ich już zaprosiłam i musicie iść do nich z zaproszeniami... nosz co za człowiek, bo tesciu z pokorą tylko kiwa głową, 30 lat dyktatu..

Współczuję, bo faktycznie fatalnie jest mieszkać z teściami (czy też rodzicami), którzy za swój obowiązek uważają pouczanie. Mnie, na szczęście, było to oszczędzone. Nie wiem jakie macie relacje, ale na wiadomość o zaproszeniu dodatkowych 6 osób odparłbym z uśmiechem i bardzo uprzejmie: "skoro ich zaprosiliście to teraz powinniście urządzić dla nich dodatkowe chrzciny". Wiem, że łatwo tak pisać, gorzej wykonać, ale ja zawsze byłem niepokorny i niezależny. Życzę Wam chrzcin (jeśli są konieczne) w skromnym gronie
Seneka

Moniaa
Leo, ślub i chrzest na jednej mszy, dlatego wesele malutkie, tylko dla najbliższych.

Leo
Moniaa napisał(a):

Leo, ślub i chrzest na jednej mszy, dlatego wesele malutkie, tylko dla najbliższych.

To bardzo, bardzo rozsądnetaak
Seneka

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
3,160,433 unikalne wizyty