Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
Zimówka 6-8.02.2015 zapisy
Leo
Bardzo proszę o zadeklarowanie swojego udziału na Zimówce.
Termin 6-8.02.2015 r.
Miejsce i cena, jak zwykle zależy od ilości chętnych.
Zgłoszenia proszę wpisywać do 26.10.2014 r.
Jeśli chętni dopiszą, to miejsce i atrakcje będą naprawdę fajne.

Lista chętnych

1. Leo
2.
3.
Edytowane przez Alutka dnia 17-10-2014 10:27
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Alutka
Rozumiem, że ilość chętnych potrzebna jest do znalezienia odpowiedniego miejsca.
Liczę na to, że impreza nie będzie mega droga, bo w drugą stronę - uczestnictwo też zależy od kosztów Z przymrużeniem oka

Lista chętnych

1. Leo
2. Alutka
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

gosiasv
Lista chętnych

1. Leo
2. Alutka
3.gosiasv+ Benia

Leo
Alutka napisał(a):

Rozumiem, że ilość chętnych potrzebna jest do znalezienia odpowiedniego miejsca.
Liczę na to, że impreza nie będzie mega droga, bo w drugą stronę - uczestnictwo też zależy od kosztów Z przymrużeniem oka

Lista chętnych

1. Leo
2. Alutka

Mam trzy lokalizacje. Wybór zależy od frekwencji oraz ceny, którą uda się wynegocjować. Pod koniec przyszłego tygodnia pojadę rozmawiać o cenach i ew. dodatkach. Wygląda na to, że zmieścimy się w 215 zł .
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Hania
Lista chętnych

1. Leo
2. Alutka
3.gosiasv+ Benia
4. Hania
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

witch
Jeszcze ja Uśmiech

termit
Termit i Jerzy Uśmiech

Lysy
Jak wszyscy to wszyscy-Łysy Dziadek Mądrala z Nieświnką też??? co?
No to przynajmniej potwierdzę oficjalnie. taak
Edytowane przez Lysy dnia 19-10-2014 08:07

Leo
Ilość miejsc na Zimówce jest ograniczonasmutek

Biorę pod uwagę 3 lokalizacje.
1-sza na kilkanaście osób, 2-ga do 27 osób oraz 3-cia na ponad 30 osób.
Jak wszyscy wiemy, im więcej osób tym cena może być bardziej "elastyczna". Decyzję o wyborze miejsca muszę podjąć do 27.10.2014.
Po wprowadzeniu wymyślonych przeze mnie wczoraj zmian cena nie przekroczy 200 zł/os, a prawdopodobnie będzie jeszcze mniejSzeroki uśmiech
Edytowane przez Leo dnia 21-10-2014 16:06
Seneka

Joas
proszę o dodanie mnie do listy Uśmiech

Ishka
my we dwoje, bez nieletniej asysty Szeroki uśmiech

Muzek
I ja chętnie przyjadę Uśmiech

Alutka
Jako osobnik niezwykle wścibski nieoficjalnie dowiedziałam się, że jest wielce prawdopodobne, iż koszty będą niższe niż 215 zł, czym jestem żywotnie i osobiście zainteresowana cieszę się

Jeśli chodzi o ilość miejsc, to brane są pod uwagę 3 miejscówki (szczegółów nie znam i muszę jakoś z tym żyć Z przymrużeniem oka ), z których każda może przyjąć inną ilość uczestników (kilkanaście osób/28/38). Jeśli chęć przyjazdu potwierdzą osoby wypowiadające się w poprzednim wątku, to już jest pod dwudziestu chętnych taak

Estrella
a miejsce na rurę będzie?

poproszę o wpisanie na listę
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

Leo
Estrella napisał(a):

a miejsce na rurę będzie?

poproszę o wpisanie na listę

Pewnie, że takgorący taniecSzeroki uśmiech
Seneka

Andzia
Bardzo wstępnie ja z Agatką, tylko Leo proszę dowiedz się od razu o cenę dla 3-latka Uśmiech
Piękno można znaleźć prawie wszędzie, jeśli człowiek przystanie, żeby się rozejrzeć; lecz codzienna walka o przetrwanie sprawia, że łatwo zapomnieć o istnieniu tego zupełnie darmowego luksusu

zaciszanka
To w kolejnym wątku potwierdzam chęć Z przymrużeniem oka uczestnictwo potwierdzę jak będzie więcej szczegółów czyli np. ostateczna cena..... i lokalizacja.

Przyznam, że szacunkowe 215 zł to dużo - byłby to do tej pory najdroższy BBZ i ta kwota może być barierą dla niektórych, zwłaszcza przy 2 osobach.

Bo co do miejsca to nieważne gdzie, ważne z kim, ale przyznam uczciwie, że np. w lutym niezbyt chętnie chciałabym jechać np. 300 km w jedną stronę - ma to też wpływ na ogólny koszt weekendu... a i aura może spowodować, że to byłaby kilkugodzinna droga Z przymrużeniem oka

Muzek
Tak, to wstępne deklaracje póki nie wiemy jaka cena. Popieram, że warunki zupełnie nie są istotne tylko to, że jest okazja do spotkania.

Alutka
O odległość się nie martwcie - w grę wchodzi okolica miasta Uć Z przymrużeniem oka

Też jestem żywo zainteresowana tym, aby było jak najtaniej. Niestety, ja również mogę odpaść, jesli mój budżet domowy nie wytrzyma kosztów... takie czasy Krzywi się
Z drugiej strony każdy organizator musi wiedzieć, ile miejsc będzie potrzebnych. Dotychczas dawaliśmy radę spotkania organizowac bez większych zgrzytów, to i tym razem się uda. taak

Moniaa
dlaczego w terminie wyjazdu do Karpacza... chyba, że mój zaręczony się zgodzi na skrócenie pobytu w górach i zahaczenie po drodze o zimówkę Z przymrużeniem oka

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.25
3,159,653 unikalne wizyty