Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Narzekalnia
Carry
a ja sobie jeszcze inaczej ponarzekam dzisiaj
przykro mi patrzeć na to co się dzieje na forum
to forum tworzymy MY ale........

do obsługi technicznej, administracyjnej zostały wybrane 2 dziewczyny
Alutka i Zaciszanka
nikt nikogo nie narzucał, nikt nikogo nie zmuszał.
Wybraliśmy je sami.
Decydując się, że sa one adminkami daliśmy im zaufanie.
A teraz mam wrażenie, że każdy ich gest, każde posunięcie jest atakowane i podważane. Cokolwiek się dzieje to nie ma rozmowy tylko jest atak na adminki.
Jakby to one same siłą przejęły forum i teraz zaprowadzają własne rządy.

One zosatły wybrane i podjęły się tego.

Szanujcie je.
One robią to społecznie, za darmo.
Poświęcaj swój czas i zaangażowanie.

Jeżeli macie zastrzeżenia to jest książka skarg i wniosków.
Można wystąpić z wnioskiem o zmianę adminki
Ale częste ataki podważają nie tylko ich pracę ale również nasz wybór.

Podziwiam dziewczyny, że jeszcze nie zrezygnowały.
Brawa za wytrwałość i chęci.
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Adminka
Carry - dzięki za ciepłe słowa i wsparcie!

Szczęśliwie te ataki są incydentalne, co daje nam nadzieję, że jednak większość akceptuje nasze decyzje i działania. Uśmiech
------
Administracja to Alutka & Zaciszanka
(do dnia 06.02.2014 Carry i Zaciszanka)

Estrella
zaciszanka napisał(a):

Nawet nie można wyjść na obiad - to jako narzekanie prywatne Z przymrużeniem oka ... Po prostu z Alutką damy sobie po "razie" - raz ja ją, raz ona mnie Z przymrużeniem oka

a wątku z umawianiem się na wyjazd na Babozlot nadal nie ma - to jako narzekanie administratorskie Z przymrużeniem oka

to jednak dużoooo będzie tego kisielu trzeba kupić na BBZ Pokazuje język

to ja sobie też ponarzekam... a co Uśmiech
atakują nam administrację... źli i niedobrzy... a administracja jest fajna i łaskawa bo tylko straszy banami Pokazuje język
a tak na serio serio to krytykować każdy potrafi ale sam nic nie robi - a to czasu, energii chęci trzeba - Carry dobrze napisała powyżej - trochę szcunku dla czyjejś pracy i czasem dziękuję, proszę i inne magiczne słowa by się przydały (i nie mówię o abrakadabra czy hokuspokus Pokazuje język )

doba jest za krótka, za dużo czasu w pracy spędzamy... czy administracja ma taką władzę by nam ustawowo godziny pracy skrócić??? Pokazuje język

mam dylemat => nie wiem czy na BBZlot mam brać aparat... poźniej znów będą mnie ścigać o zdjęcia a ja będę miała urlop i brak dostępu do kompa :/

na co tu jeszcze ponarzekać??? aaa nie wygrałam w totka smutek
auto sie popsuło i nie chce się naprawić, komunikacja miejska jest przepełniona, boli mnie palec bo robiąc coś na licytację walnęłam się w niego młotkiem i do tego jest szaro, buro i ponuto....

kurde a na domiar złego wciąż mam uśmiech na twarzy na myśl że do piątku i kolejnego zmarnowanego weekendu zostało coś koło 5754 minut Szeroki uśmiech jupi
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

zaciszanka
Narzekalnia miała być na różne nieradosne rzeczy, na "upuszczenie sobie" pary, czasami pojawiają się żartobliwe narzekania ... ale są też poważne sprawy i dobrze.

..... ale czytając posta Esti , zwłaszcza o palcu i młotku oplułam monitor Z przymrużeniem oka Oczywiście Esti bardzo mi przykro i jeżeli się mówi "do wesela się zagoi" .... to na pewno " do BBZ się zagoi" Z przymrużeniem oka

Eddie
Rzadko to robię, ale dzisiaj po prostu muszę:
Bardzo mi smutno, że się z Wami nie możemy zobaczyć na BZ,Szok

taga

mam dylemat => nie wiem czy na BBZlot mam brać aparat... poźniej znów będą mnie ścigać o zdjęcia a ja będę miała urlop i brak dostępu do kompa :/

Esti, to może zróbmy tak, ja wiem że Twoje fotki są cudne, wyjątkowe, ale wiem że masz po dziurki w nosie presję zdjęciowa, wiec w ramach współpracy Uśmiech ja wezmę aparat, a jak Ty będziesz miała ochotę porobić fotki, to weźmiesz go do ręki, a jak nie będziesz miała ochoty to nie, a dzięki temu pamiątkowe jakieś tam fotki bedą Uśmiech pasi?
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Leo
Eddie napisał(a):

Rzadko to robię, ale dzisiaj po prostu muszę:
Bardzo mi smutno, że się z Wami nie możemy zobaczyć na BZ,Szok

Ależ zobaczymy się tylko.....dwa dni później. Alutka zorganizowała u Was spotkanie w terminie 8-9.06.2014. Nic nie wiecie?jupi
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

nieswinka
Nie miała baba kłopotu... zapisała się do szkoły. głupek I teraz narzeka na hmmm...pracę układu pokarmowego przed egzaminem. Z przymrużeniem oka

Lysy
Jak rodzinne narzekanie, to rodzinne....
Moto odstawione do mechanika na przegląd i duperelne naprawy i wymiany - dziś miał być odbiór, ale (jak to w piątek 13-go) coś poszło nie tak - prawie nowe klocki hamulcowe przy jednej tarczy się rozpadły... nie-e
Jak tak dalej pójdzie, to pojadę do Rygi - d...pą po nieheblowanej desce. Złość

nieswinka
Czyli i u mnie coś z dupą i u Ciebie z dupą... rotfl

Moniaa
a ja ponarzekam na to, że nie chce mi się już czytać jakichś pstryków na forum. ciągle coś ktoś o coś... Ludzie, lato idzie, dajcie spokój Uśmiech

Leo
[quote]Lysy napisał(a):

Jak rodzinne narzekanie, to rodzinne....
Moto odstawione do mechanika na przegląd i duperelne naprawy i wymiany - dziś miał być odbiór, ale (jak to w piątek 13-go) coś poszło nie tak - prawie nowe klocki hamulcowe przy jednej tarczy się rozpadły... nie-e

Andrzej, NIGDY nie zakłada się "prawie nowych" czyt. używanych klocków hamulcowych. A jakby się rozpadły w trakcie hamowania? Brrrr....Pokazuje język
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Lysy
Leo - to nie były zakładane "prawie nowe klocki", tylko przy okazji czyszczenia zacisków przednich okazało się, że klocki przy prawej tarczy się rozpadły, mimo, że były prawie nowe, bo przejechałem na nich 3500 km.

Leo
Lysy napisał(a):

Leo - to nie były zakładane "prawie nowe klocki", tylko przy okazji czyszczenia zacisków przednich okazało się, że klocki przy prawej tarczy się rozpadły, mimo, że były prawie nowe, bo przejechałem na nich 3500 km.

Ufff, kamień z sercaUśmiech
Musimy to uczcićSzeroki uśmiech
Seneka

Szpila
Ja też jeszcze nie odebrałam motonga z warsztatu,czasu brakujesmutek

europon@europon.com.pl
draka
padł mi w domu internet i w sumie to nie wiem czy to do "narzekalni" czy "radosnych", bo nagle mam więcej czasu i lepiej wszystko ogarniam Uśmiech Tylko nie wiem, co na forum.
Miałam jeszcze ponarzekać, że mam nieprzyjemną przepychankę z gatunku urzędowych, ale chyba nawet narzekać mi się nie chce.

witch
Ja dzisiaj ponarzekam na mój komputer bo nie umiem otworzyć aplikacji w Office która jest wymagana w dalszym etapie rekrutacji ech. Złość

Karolka
Narzekam - ostro narzekam - mój promotor jest pier****nięty...
Małe jest piękne! I uczy pokory Uśmiech

Carry
chciałam powiedzieć, że dzisiaj zostałam "dorosłą" mamą. Moja młoda pojechała na obóz harcerski gdzie UWAGA nie wolno mieć tel komorkowych. Co ja poczne <olaboga>

Młoda oczywiście zupełnie się nie przejmuje. Pojechała podekscytowana i przeszczęśliwa.

Rany pierwszy raz 14 dni bez kontaktu z dzieckiem.

Buuuuu córa mi dorasta smutek

no to se ponarzekałam
a teraz idę korzystać z wolności Szeroki uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

taga
bądź dzielna!!!
korzystaj z wolności Uśmiech
zobaczysz jaka stęskniona młoda wróci Uśmiech to wynagrodzi Ci rozstanie
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.25
3,160,432 unikalne wizyty