Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Pierogi...
zaciszanka
Aneta, na pewno jeszcze będziemy większą grupą .... bo to na razie "próba", a nie planowany Zlot Gwiaździsty Uśmiech

lehoo73
Dzieki! Bylo super Uśmiech
Leszek

http://www.facebook.com/leszek.sygula
zaciszanka
Teodozja i Zaciszanka dotarły już do Warszawy - na razie herbatka na Zaciszu Z przymrużeniem oka
Bardzo fajna przejażdżka, żeby tylko tak nie wiało Z przymrużeniem oka Spotkanie jeszcze fajniejsze - z Poznania przyjechała Muzek Uśmiech 220 km na pierogi i żeby nas poznać podziw

przypadkowy Wojtek
Mam nadzieję, że trafiłyście na mostPokazuje język bo się trochę za autobusem schowałem..

Dzięki za przejażdżkę. Pierogi mega Z przymrużeniem oka

zaciszanka
Trafiłyśmy .... ledwo Pokazuje język Widziałyśmy jak machałeś i szybko zadziałała logika, że jak na Bielany w prawo, to do nas w lewo, a stałyśmy na pasie na wprost Z przymrużeniem oka Ktoś tam zatrąbił, ale kto by zwracał na to uwagę Z przymrużeniem oka

Zapraszam do Powitalni Uśmiech

lehoo73
Potwierdzam! Pierogi urywaja tylek UśmiechUśmiech
Leszek

Teodozja
Dzięki za przejażdżkę Uśmiech Długo jej nie zapomnę przez pewnego kierowcę auta, przez którego miałam okazję wypróbować ABS w moim motocyklu i już żegnałam się z życiem, ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze Uśmiech
Pierogi boskie, teraz żałuję, że nie wzięłam na wynos Z przymrużeniem oka Szkoda, że Anety nie było, ale jeszcze na pewno przyjedziemy Uśmiech
Muzek, jestem pod wrażeniem, że przyjechałaś sama taki kawał żeby zjeść z nami pierogi, bardzo fajnie Cię poznać Uśmiech

Muzek
Ja również dziękuję za przemiłe spotkanie, mam nadzieję na następne :-D, Toruń? ;-)

zaciszanka
Muzek, dobrze, że się odezwałaś - znaczy się dotarłaś cało do Poznania Uśmiech
....albo Toruń ....albo Ciechocinek ... na lody Z przymrużeniem oka coś wymyślimy Uśmiech

yacey
Gdy będą już jagody, to pierogi w Rumunkach, potem przez Toruń na lody do Ciechocinka Uśmiech

zaciszanka
Pierogi z jagodami ... ( chociaż wczoraj liczyłam, że może będą z truskawkami ) w Rumunkach, ale lody to tylko w Toruniu - u Lenkiewicza Z przymrużeniem oka .... potem najwyżej dokładka lub spacer na spalenie kalorii w Ciechocinku Z przymrużeniem oka

Lehooo - wspominałam o lokalizacji Barwna 2 http://cukiernia....ia-lokale. Polecona przez "lokalesów" jako serwująca największe porcje Z przymrużeniem oka .... i jest ulica Katarzynki niedaleko Z przymrużeniem oka nie św. Katarzyny ( gdzieś mi dzwoniło Z przymrużeniem oka ) .

lehoo73
Aaa, no trzeba było od razu mówić że na Barwnej Uśmiech To jest rejon miasta zwany "Bielawy". Koniecznie trzeba w takim razie zaliczyć ten punkt podróży, to jest prawie po drodze z Warszawy. Uśmiech
Leszek

Moniaa
oj, spontanki... Ja siedziałam na Mazurowie cały weekend, bez dostępu do cywilizacji w postaci internetu Z przymrużeniem oka Następnym razem zaplanujcie tak z 2 dni szybciej, co zdążę się zorganizować Uśmiech

Muzek
Teo, ciągnąc wątek rozpoczęty przy pierogach, do tej Rygi to tylko 990 km z Poznania, to od Was o 350 mniej :-) i tylko przez Litwe i na miejscu :-), 'ja pasmatrieła' na mape i wyglada bliżej niż bez mapy :-)

zaciszanka
Ha Uśmiech też dzisiaj spojrzałam na mapę jak daleko Ryga od Warszawy Uśmiech Bardzo mi się ten temat podoba .... i rozmawiałam też z Alutką Z przymrużeniem oka Pociągniemy temat w osobnym wątku Uśmiech

Teodozja
Muzek, to całkiem niedaleko, jedźmy Uśmiech Tylko nie w czerwcu, bo ja muszę w tym miesiącu uzupełnić limit szczęścia, w sensie farta, bo już wykorzystałam za dużo, a mam jeszcze parę wyjazdów... Z przymrużeniem oka Ale może lipiec-sierpień, bardzo chętnie Uśmiech Tak jak Zaciszanka napisała zgadamy się w innym wątku Uśmiech

Muzek
Hurrra! Duch w narodzie nie ginie! To zaczne czytac co tam jest ciekawego :-) procz tego, ze jest slicznie :-)

Alutka
zaciszanka napisał(a):

Ha Uśmiech też dzisiaj spojrzałam na mapę jak daleko Ryga od Warszawy Uśmiech Bardzo mi się ten temat podoba .... i rozmawiałam też z Alutką Z przymrużeniem oka Pociągniemy temat w osobnym wątku Uśmiech

I gdzie ten wątek? Jam żywo zainteresowana Via Balticą Z przymrużeniem oka
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

zaciszanka
Adminko droga ........ ....dobra nic nie napiszę o zakładaniu wątku, bo znowu zostanę wywołana w Narzekalni Z przymrużeniem oka

yacey
Aneta! Czy pierogi z jagodami są już w menu??? Uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
3,160,236 unikalne wizyty