Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Augustowskie Motonoce 2014
zaciszanka
http://www.august...onoce-2014

W zeszłym roku byłam pierwszy raz i bardzo mi się podobało, w tym roku chcę to sprawdzić ponownie Z przymrużeniem oka
Wybieramy się z Teo, jeszcze kilka osób z MiDu chyba też będzie i kilka jest zainteresowanych, więc wrzucam wątek...... bo może to będzie kolejna okazja do spotkania ... tydzień po Babozlocie Z przymrużeniem oka

draka
To przecież jedna z tych imprez na które jeździcie co roku od ... ubiegłego roku Z przymrużeniem oka Zobaczymy co da się zrobić, tzn jak z Pawłowymi pracującymi sobotami w czerwcu i co na to babcia.

zaciszanka
draka napisał(a):

To przecież jedna z tych imprez na które jeździcie co roku od ... ubiegłego roku Z przymrużeniem oka
haha Uśmiech pamiętam naszą rozmowę w kuchni u Termitów ....

Alutka
W takich okolicznościach przyrody dotkliwie odczuwam mieszkanie na prowincji. Ode mnie to ponad 600 km i tydzień po BBZ.
Na pocieszenie powtarzam sobie, że oglądanie Waszych facjat co weekend może nie być zdrowe Pokazuje język
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

taga
niestety wolnych pokoi brak, zostały dwa apartamenty, i chyba wezmę jeden, choć to trochę kasy, bo po 250 zł za pokój za noc, pokoje ponoć za 180 PLN... ale już pokoi wolnych brak....

ktoś się jeszcze wybiera?
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

taga
zarezerwowałam apartament, niestety łóżko małżeńskie Z przymrużeniem oka ale może jakaś MiDówka miałaby ochotę pod dachem spać, to czekam na informację, bo sama w apartamencie zbankrutuję....
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

zaciszanka
Taga, w łóżku małżeńskim to dadzą radę wyspać się i 3 osoby Z przymrużeniem oka

A na poważnie, to jak ktoś chętny niech się szybko zgłasza do Tagi.
To jet hotel Hetman ... jakieś 100 m od zlotu ( albo i bliżej ), więc blisko i wygodnie ... i ze śniadaniem, które można zjeść na tarasie z widokiem na jezioro Z przymrużeniem oka, pod oknami parking.

Estrella
Ja jadę tak na 110% cieszę się
Trzeci rok z rzędu - mam nadzieje że będzie lepszy niz poprzednie dwa (ogólnie na razie była tendencja zwyżkowa)
ale niestety Taga - ja zdecydowanie na tym zlocie preferuje apartament wlasny - wśród znajomych na polu namiotowym (tam jest klimat zlotu) Szeroki uśmiech
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

taga
Estrella napisał(a):

Ja jadę tak na 110% cieszę się
Trzeci rok z rzędu - mam nadzieje że będzie lepszy niz poprzednie dwa (ogólnie na razie była tendencja zwyżkowa)
ale niestety Taga - ja zdecydowanie na tym zlocie preferuje apartament wlasny - wśród znajomych na polu namiotowym (tam jest klimat zlotu) Szeroki uśmiech

Esti,
ja zawsze mogę zrezygnować z rezerwacji, mam namiot, ale czy wówczas byłaby szansa aby się gdzieś koło was rozbić, bo nie chciałabym sama spać w namiocie obok obcych osób, oczywiście pewnie ich poznam i nie będą "obcy", ale sama rozumiesz? Z przymrużeniem oka
póki co trzymam apartament, za qurew.... ko dużą kasę smutek
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Estrella
Taga pewnie ze bedzie taka możliwość... taśma i pilnowanie miejsc na namioty dla tych co później dojadą już wielokrotnie była przerabiana diabeł
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

MIEcia
Taga a może ze mną w małżeńskim łożu? Ja nie chrapię

MIEcia
No przynajmniej tak mówią.

Mimi
Mimi z Norbim też jadą. Taga jak chcesz mieć chłopa w małżeńskim łożu to proszę bardzo... mogę wypożyczyć (muszę jakoś przebić ofertę Mieci Uśmiech) , ale oczywiście nie solo Uśmiech ze mną w załączniku. Zgodnie ze słuszną opinią Zaciszanki, że w małżeńskim łożu zmieszczą się i 3 osoby Uśmiech
love krove

MIEcia
Ja bębę Ci śpiewać kołysanki

Mimi
Mieciuniu, a na dwa głosy dasz radę? Uśmiech Uśmiech Uśmiech Uśmiech

widziałam Cię w kasku na traktorze... więc nie pozostaje mi nic innego jak ulokowanie swego zmeczonego ciała na polu namiotowym...
love krove

taga
Uśmiech jakoś się dogadamy, ciekawe ile osób mieści się w apartamencie Z przymrużeniem oka i czy ktoś to w ogóle sprawdza Z przymrużeniem oka
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Ciotka
Bawcie się szampańsko, jak ja co roku w Augustowie! I strasznie ubolewam, że w tym roku nie jadęSzok ale cóż cos za coś, będe wygrzewała ciało we WłoszechPokazuje język w tym czasie....
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

zaciszanka
Cioteczka, bez Ciebie nie będzie to samo, ale będziemy się starać Z przymrużeniem oka Co zrobić, Włochy to nie Augustów Z przymrużeniem oka

Taga, wydaje mi się, że nie sprawdzają ile osób śpi w pokoju Z przymrużeniem oka Po prostu w trakcie zlotu ciągle ktoś wchodzi , wychodzi .... w hotelu jest duży ruch.
Ale śniadanie jest wg ilości osób w pokoju, można chyba jednak wykupić śniadanie dodatkowo .... bo chyba przychodzą też ludzie ze zlotu na śniadanie.

BLUESPEED
Dziewczyny a powiedzcie mi, czy rzeczywiście te zapisy i zgłoszenia to są niezbędne do wzięcia udziału w tym zlocie?? Bo ja nie mogę się zdecydować a dopatrzyłam się na stronie imprezy, że należy przesłać zgłoszenie. Czy jak się zdecyduję w czwartek przed zlotem to będzie sens jechać? Poradźcie coś!!
KWIATY WE WŁOSACH POTARGAŁ.... KASK

zaciszanka
Bluespeed - będzie sens jechać Uśmiech
W zeszłym roku nigdzie się nie zapisywałyśmy, po prostu przyjechałyśmy i płaciłyśmy za wejście i dostałyśmy identyfikatory pozwalające wejść na teren zlotu na bramce. .... Co ciekawe, ale i sprzyjające towarzysko - trzeba było postać w kolejce Z przymrużeniem oka

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.26
3,160,122 unikalne wizyty