Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Spotkania
 Drukuj temat
kartodrom Bydgoszcz 2014
Kate
Jest możliwość wynajęcia toru w Bydgoszczy
tylko dla nas na jeden dzień
Pytam bo nie wiem czy ktoś byłby zainteresowany
Szczegóły do uzgodnienia
Potem jakiś grill albo ognisko Piwo

jerzy
dobry pomysł jupitaak

Leo
Jeśli mamy płynnie wchodzić w zakręty, to grill MUSI być na początkuPiwo
Ale pomysł fajnytaak
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Lysy
Kate - podaj troszkę więcej szczegółów, bo jesteśmy zainteresowani, ale jak na razie same niewiadome... Z przymrużeniem oka

Mimi
Ja to raczej w roli sędziego Uśmiech bardzo surowego sędziego dodam...
love krove

Kate
wzorem innych spotkań
- jest wyznaczona data od której nie ma odwołania
- są wyznaczone godziny od - do zazwyczaj ok 10 h
- w spotkaniu uczestniczą tylko ludzie którzy sie zgłosili( czyli nie ma uczestnictwa z zewnątrz)
- koszt wynajęcia dzielimy na ilość uczestników ( dowiem sie jaki jest koszt na ten rok)
- można pomyśleć o jakimś noclegu i jedzeniu - zorganizuję

jaki termin by Wam odpowiadał tzn m-c
datę ugadamy w miarę możliwości torowych

LWG
po przebudowie 2012
[img]http://www.speed-foto.pl/KARTODROM%20%28mini%20tor%29/2012%20kartodrom%20sie%20zmienia/index.html[/img]

Leo
sierpieńSzok
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Alutka
Pomysł szkolenia w MiDowym gronie bardzo mi się podoba. taak
Może wrzesień w ramach corocznego jesiennego spotkania?
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

zaciszanka
Kasia, bardzo fajny pomysł Uśmiech Nie wiem czy dam radę 10h na 2oo na kartodromie, ale spróbować zawsze warto Z przymrużeniem oka

Myślałam o trochę wcześniejszym terminie niż wrzesień.. ale to zależy od pozostałych chętnych i wolnych terminów.

P.S. jeżeli chodzi o wrzesień to mam małą sugestię, żeby nie ostatni weekend ..... bo od 24.09 będziemy z Izą jeść włoską pizzę, pić limoncello i degustować tiramisu Z przymrużeniem oka

Moniaa
jak chodzi o Bydgoszcz, to ja się dostosuję Uśmiech A za spotkaniem na naszej ziemii jestem jak najbardziej Uśmiech

Karola
Pomysł ok tylko Kasia podaj koszty za tor, za instruktorów itd
bo sama jazda po torze to mało zabawne, gdy nie wiadomo jak to robić Uśmiech

Kate
Karola nie użyłam słowa szkolenie i instruktor?

chodzi o możliwość spędzenia czasu w miłym towarzystwie
uważam że każda okazja do '" jazdy " na zamkniętym i w pełni
przystosowanym obiekcie jest warta wykorzystania

Tak jak wcześniej napisałam dowiem się ile kosztuje wynajęcie toru
wszystko jest uzależnione od ilości chętnych, dnia i godzin użytkowania
jest pełna elastyczność i dużo możliwości -

zresztą ta propozycja jest skierowana dla osób zainteresowanych
i chcących w ten sposób spędzić czas Z przymrużeniem oka

zaciszanka
Karola napisał(a):

Pomysł ok tylko Kasia podaj koszty za tor, za instruktorów itd
bo sama jazda po torze to mało zabawne, gdy nie wiadomo jak to robić Uśmiech

Karola, a ogólnie jesteś chętna ? .... bo od tego ile osób chętnych będzie zależał koszt toru...... i kiełbasek na grilla Z przymrużeniem oka. Na razie niech się okaże czy są wogóle zainteresowane osoby, ile .... i kiedy.

Z tego co zrozumiałam, to nie ma być profesjonalne szkolenie ( takich jest wiele oferowanych na rynku i nawet na tym samym torze - np. 5h za 250 zł w grupie 30-40 osobowej czyli sporej ), a ma być sposobność na spotkanie na bydgoskiej ziemi ...... bo takiego jeszcze nie było, a MiD w tych okolicach coraz liczniejszy Uśmiech
Myślę, że każda okazja do pojeżdżenia na zamkniętym odcinku "drogi", w mniejszej grupie, o chyba mniejszym poziomie testosteronu niż na profesjonalnym szkoleniu ( większość grupy to pewnie byłyby MiDówki ) jest dobra ...... i w naszym gronie może być zabawna Z przymrużeniem oka

Alutka
zaciszanka napisał(a):

Myślałam o trochę wcześniejszym terminie niż wrzesień.. ale to zależy od pozostałych chętnych i wolnych terminów.

Kasia, wcześniej to miesiące wakacyjne i przewiduję kłopot z dostosowaniem terminu. Podejrzewam, że większość z nas ma gdzieś w planach uwzględnione jesienne spotkanie, stąd moja propozycja, aby upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Na razie chętnych do organizacji wrześniowego spotkania brak (tylko Leo wyszperał jakieś ciekawe miejsce), więc temat jest raczej otwarty Uśmiech

zaciszanka napisał(a):

.... bo od tego ile osób chętnych będzie zależał koszt toru...... i kiełbasek na grilla Z przymrużeniem oka. Na razie niech się okaże czy są wogóle zainteresowane osoby, ile .... i kiedy.

... a ilość chętnych zależy od kosztów Z przymrużeniem oka Mądrzejsze będziemy, jak Kate poda koszt wynajęcia toru, bo wtedy możemy już zrobić symulację, ile przy 10 osobach, 20, itd. Uśmiech

edit: nie wiem, czy do sprawdzenia kosztu toru nie jest potrzebna jakaś data? Pewnie celowalibyśmy w sobotę, żeby każdy mógł w piątek spokojnie dojechać do Bydzi. Uśmiech
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

Karola
Wecie jazda po "torze" zamkniętym to fajna sprawa. Ile z was miała okazję być na takim obiekcie?

Nie wiem jak ludzie jeżdżą... chodzi o bezpieczeństwo. Uważam, że lepiej mieć osobę która wie o co chodzi. Powie co robisz źle i pokaże jak brać zakręty w lewo, w prawo, rosnące, malejące itd. zakręty są połączone ze sobą w taki sposób, że pokonywanie jednego ma wpływ na pokonywanie kolejnego.
Zabawa może być przednia jak wiesz jak pokonywać a nie "stać" w zakręcie i wjechać koleżance w tyłek. To nie jest droga gdzie masz prostą. gaz i jazda przed siebie.

Chętna pewnie ale wszystko zależy od kasy i czasu czy będzie pasowało.

W Radomiu wynajęcie toru kosztuje w tygodniu 2500 pln a w weekend 3500 pln + Vat za jeden dzień + ubezpieczenie. 35 osób to maksymalna ilość. ale to już dużo...

Leo
Kręcenie się w kółko po torze bez wskazówek i poprawek instruktorskich jest, moim zdaniem, nudne i tyle. Wolę trasę.
Ale z instruktorem - czemu nieZ przymrużeniem oka
Seneka

Wilga
Widzę , że na M i D - zie jest ,, smerf maruda"Uśmiech
wilga

Leo
Wilga napisał(a):

Widzę , że na M i D - zie jest ,, smerf maruda"Uśmiech

Czy dla Ciebie ktoś, kto ma inne zdanie od razu jest marudą?LWG, a sama nawet nie wyraziłaś swojej opinii co do meritumPokazuje język
Seneka

zaciszanka
Kate napisała, że dowie się ile kosztuje wynajęcie toru - dajmy jej chwilę Uśmiech Fajnie, że pojawił się nowy pomysł .... ale trzeba zbadać rynek chętnych. Więc jak ktoś jeszcze wogóle rozważa, że byłby chętny niech da znać Uśmiech
Tym co nie są zainteresowani, uważają, że nudne itp .... polecam wątek "Narzekalnia" ..... a ja jeszcze w tym nastroju przypomnę jak parę lat było organizowane weekendowe szkolenie dla nas - samych kobiet - w CSP Legionowo z instruktorami ...... najpierw było pełno chętnych.... a potem liczba tak spadła, więc żeby utrzymać się mniej więcej w rozsądnym koszcie, szkolenie zostało ograniczone do jednego dnia. Najpierw kręciłyśmy się po placyku ćwicząc slalomy, ósemki i inne cuda ..... czekałyśmy na tor jak na zbawienie .... w końcu nas puścili na minitor grupą, bez żadnego tłumaczenia itp itd .... po jednym czy dwóch przejazdach wszystkie już miały dosyć, bo gorąco, bo mały itp itd i generalnie chyba po 6h, które miały być weekendem skończyłyśmy szkolenie.
Pojadę na tor, będę jechała takim tempem jak będę się czuła, że dam radę ..... a po prostu trzeba mieć oczy dookoła głowy i najwyżej zachowywać większe odstępy. A jak po jednym przejeździe się zamknę w sobie, że nie chcę, boję się, nie idzie mi ... to chętnie sobie popatrzę na pozostałych i będę się cieszyła z okazji do spotkania .

Alutka,
co do spotkania wrześniowego, to nie pojawił się temat czy wogóle robimy i czy są chętni ..... o BBZ też wiadomo, że "tradycyjny" ... a lista wpłat do chętnych zredukowała się o 50% Z przymrużeniem oka Może dlatego chętni do organizacji się nie ujawnili. Ale fakt, to byłaby okazja do upieczenia dwóch pieczeni na raz Z przymrużeniem oka

Leo
[quote]zaciszanka napisał(a):

Tym co nie są zainteresowani, uważają, że nudne itp .... polecam wątek "Narzekalnia" .....

Czyli wyrazić swojej opinii już nie można tylko "won do narzekalni" Fajniejupi
Seneka

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.29
3,159,653 unikalne wizyty