Aktualnie online
· Gości online: 2
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras
Logowanie
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.
nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.
RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?
nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.
RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?
zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona
545 spamowych kont do wyczyszczenia 

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć 

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło.

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom 

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super 

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj 

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!
zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić 

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji
drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach
AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania 

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni!
namiot gotowy 

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać 

Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
Dzień dobry
|
|
Alicja |
Dodany dnia 21-03-2014 16:14
|
![]() Użytkownik Postów: 10 Data rejestracji: 21.03.14 |
Cześć, mam na imię Alicja. Trafiłam tu w dość dziwny sposób ![]() Tak trafiłam na wątek Anety7644. Nie nie, nie ma w nim żadnych linków ![]() Jeżdżę na Yamasze TRX 850 (wersja agrotjuning). To mój drugi pełny sezon na tym motocyklu, ale nadal mnie lekko potwór przeraża. Wcześniej była wspaniała Honda CB 450S z 88 roku. A wcześniej MZ TS150, Ogar i Mrówka (była plastikowa, miała trzy kółka, dwa pedały, a ja miałam jakieś 3 lata. Nie miała rolgazu ![]() Nie wiem, co jeszcze mogę napisać. Lubię się doszkalać, w czym pomagają koledzy instruktorzy. I mam to szczęście, że moja praca jest związana z motocyklami. Jeszcze raz głośne DZIEŃ DOBRY mówię ![]() Alicja
![]() |
|
|
Aneta7644 |
Dodany dnia 21-03-2014 16:31
|
![]() Użytkownik Postów: 103 Data rejestracji: 07.11.13 |
Witam ![]() tu zajrzeć ze tak powiem " ![]() ![]() Dzięki za miłe słowa . Po prostu pokochałam motocykle i staram się robić wszystko żeby być ich jak najbliżej Po za tym ze czytam książkę czytam też wiele innych rzeczy na ten temat . Odwiedzam fora dyskusyjne czytam artykuły, wypowiedzi co tylko się da by jak najwięcej wiedzieć ![]() ![]() Lubię pytać i wiedzieć jak najwięcej na ten temat ![]() Powiedz jeszcze skąd jesteś??? |
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 21-03-2014 19:20
|
![]() Główny administrator Postów: 1503 Data rejestracji: 13.02.12 |
Cześć Alicja, nieważne jakimi drogami, ale ważne i fajne jest, że trafiłaś na nasze forum ![]() To zdradzę Ci jeszcze, że MiD już miał kiedyś do czynienia z Buk Rower ..... w 2009 roku organizowałam z Porzeczką, Kamą i Paulą nasz Letni Babozlot .... to był pierwszy organizowany, przez nas jako konkretne osoby, zlot MiD .... pomijając szczegóły.... napisałam do kilku firm ( na ogólne maile ) krótką informację o naszym forum, o zlocie, o tym, że "dochód" z licytacji idzie na cele charytatywne i z oczywistym pytaniem czy dana firma mogłaby nam przekazać kilka rzeczy. Odpowiedziała firma Raster od której dostałyśmy kilka koszulek i właśnie Buk Rower ![]() ![]() ![]() ![]() To się rozpisałam ![]() Alicja, czy Ty może nie współpracujesz ze znanym tu wielu ( mi też - jeszcze z Promotora ) Tomkiem K. ? ![]() |
|
|
Leo |
Dodany dnia 21-03-2014 19:24
|
![]() Użytkownik Postów: 1657 Data rejestracji: 12.02.12 |
Alicjo wita Cię miasto Uć. Fajnie się przedstawiłaś ![]() Dlaczego jednak w swoim nicku masz nazwę firmy, a w swoim podpisie linki reklamowe? ![]() Czy możesz występować jako Alicja, a nie plakat reklamowy firmy? ![]() ==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego. Seneka Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udało ![]() |
|
|
Szpila |
Dodany dnia 22-03-2014 09:49
|
![]() Użytkownik Postów: 311 Data rejestracji: 12.02.12 |
Witaj Alicjo z okolic miasta Uć. |
|
|
Alicja |
Dodany dnia 24-03-2014 11:37
|
A to tak po prostu - wpisałam Motocyklista Doskonały w guglach i wśród 10 stron wyników wyskoczyło forum MiD . Także Twój wątek ma się chyba nieźle. Ja tam zresztą miałam tyle do napisania - bo przecież czegoś mogę się też dowiedzieć - że normalnie ekscytacja po jego przeczytaniu sięgała w piątek zenitu (a forumowa zupełnie nie jestem, bo nie lubię się narażać i dobra ze mnie dziewczyna, a w słowie pisanym brakuje często intencji). I tak sięgała, sięgała, że zdążyłam wszystko przeczytać i wybiła godzina, gdy na spotkanie musiałam lecieć (czasem prowadzę tu i ówdzie). No i odpisuję teraz (choć ekscytacja jak widać nadal na wysokim poziomie ![]() Jestem z Warszawy. Leo, wybacz, jestem średnio forumowa w ogóle i wszystkie te sprawki wynikły pewnie z ekscytacji wątkiem i przemyśleniami Anety. A ponieważ chciałam wziąć w dyskusji udział i nie chciałam być posądzana o kryptoreklamę, to postanowiłam szczerze i z grubej rury. W tej sytuacji chyba nie ma dobrej logiki ![]() Szpila i Leo - planuję się przejechać do Łodzi, bo mi się bardzo podoba i chciałam się tam trochę zgubić. Może jak się zgubię tak, że siądę na ławce i zapłaczę, to mnie kiedyś wyratujecie z opresji ![]() Zaciszanko - bardzo się cieszę. Chyba mi coś Grażyna wspominała, ale dopiero jak napisałaś, to gdzieś zadźwięczało. I sprawiło, że się trochę odnieśmieliłam ![]() Co do Tomka - znamy się od 2004 roku, kiedy właśnie w Promotorze robiłam prawko. I był moment (jakoś tak rok, półtora temu?), kiedy współpracowaliśmy. Założyłam i prowadziłam mu stronę fanów na tym portalu na Fy, współpracowałam przy tworzeniu nowej strony www i organizowałam pierwsze szkolenie na torze w Bydgoszczy. Teraz łączą nas sprawki koleżeńskie tylko. No. To lecę zmieniać ten nick ![]() Pozdrawiam! Alicja |
|
|
Carry |
Dodany dnia 24-03-2014 11:43
|
![]() Użytkownik Postów: 327 Data rejestracji: 15.02.12 |
witaj Alicjo ![]() jakbyś się kiedyś planowała zgubić we Wrocławiu to dzwoń ![]() Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."
|
|
|
Alicja |
Dodany dnia 24-03-2014 11:50
|
O matko, na razie gubię się tu ![]() Chętnie się zgubię we Wrocławiu. Może pomożesz mi w odczarowaniu tego miasta i nasączeniu wspomnień o nim pozytywnymi emocjami ![]() Alicja
![]() |
|
|
Carry |
Dodany dnia 24-03-2014 12:06
|
czyżbyś miała złe wspomnienia, że trzeba Cię odczarować? Wrocław jest magiczny ale dla mnie w pozytywny sposób ![]() Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."
|
|
|
Alicja |
Dodany dnia 24-03-2014 12:13
|
Byłam tam tuż po studiach na szkoleniach do jakiegoś banku, w którym pracowałam przez trzy miesiące. I jakoś tak bezpłciowo się w mojej głowie zapisał. Może dlatego, że słabo w tym banku się pracowało ![]() Także widzisz, tym bardziej muszę odwiedzić, bo potrzeba jest. Jak na razie jestem umówiona z jednym kolegą z Wrocławia na herbatkę w pół drogi ![]() Alicja
![]() |
|
|
Leo |
Dodany dnia 24-03-2014 12:48
|
Alicja, zakręcona to Ty jesteś nieźle (to u mnie komplement). Nie mam nic do wybaczania ponieważ dopiero się pojawiłaś. Zareagowałaś super (w przeciwieństwie do będącej w stanie śpiączki, administracji). Jak będziesz się chciała zgubić w mieście Uć to daj znać. Team Uć znany jest z gościnności i operatywności. A z Łodzi do Wrocka to ino mig ![]() ==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego. Seneka Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udało ![]() |
|
|
Alicja |
Dodany dnia 24-03-2014 13:10
|
No fakt, zakręcenie trochę mi się daje we znaki ![]() ![]() ![]() ![]() Alicja
![]() |
|
|
Carry |
Dodany dnia 24-03-2014 13:20
|
koncepcja objazdowego witania się z forumowiczami mi się podoba najpierw Łódź później Wrocław a potem.................... kolejne miasta proszę się wpisywać ![]() Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."
|
|
|
Alicja |
Dodany dnia 24-03-2014 13:28
|
No to plan na urlop się tworzy ![]() ![]() Alicja
![]() |
|
|
Leo |
Dodany dnia 24-03-2014 13:36
|
Carry napisał(a): koncepcja objazdowego witania się z forumowiczami mi się podoba najpierw Łódź później Wrocław a potem.................... kolejne miasta proszę się wpisywać ![]() To od razu wpiszę Efjotów ![]() ![]() ==============================
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 24-03-2014 13:37
|
Leo napisał(a): Zareagowałaś super (w przeciwieństwie do będącej w stanie śpiączki, administracji). J Leo, administracja nie jest w stanie śpiączki, ale ..... jak mamy to zapisane w FAQ "Administratorzy to też ludzie. Czasem śpimy, czasem pracujemy, a czasem po prostu nie ma nas przy komputerze. Cierpliwości ![]() Osobiście uczę się, że opóźnienie czasu reakcji ma swoje plusy ![]() ![]() Natomiast sama sytuacja z użyciem nazwy firmy w nicku może zapoczątkuje dodatkowy zapis w regulaminie, żeby to było jasno "zabronione" , co pozwoli na uniknięcie takich "sytuacji" w przyszłości. Alicja, zanim ruszysz w wycieczkę po Polsce, to jest szansa na poznanie wielu osób z forum w jednym miejscu - na Letnim Babozlocie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Alicja |
Dodany dnia 24-03-2014 13:43
|
To zaraz zobaczę, jak bardzo roznegliżowane zdjęcie mojego T-ReXa mam przesłać i spytam, czy się nie będzie wstydził aby ![]() A z tymi objazdami, to wiesz, jak jest. Nie trzeba już szukać pretekstu w postaci "może zaproponuję komuś z Wrocławia, że mu węgiel do piwnicy zniosę". ![]() W każdym razie fajnie tu być i miło mi, że mimo pierwszego foux paux jakoś się udało ![]() Alicja
![]() |
|
|
Leo |
Dodany dnia 24-03-2014 13:46
|
[quote]Alicja napisał(a): To zaraz zobaczę, jak bardzo roznegliżowane zdjęcie mojego T-ReXa mam przesłać i spytam, czy się nie będzie wstydził aby ![]() Jak zdjęcie w negliżu, to obadwa proszę tak samo ![]() ==============================
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 24-03-2014 13:48
|
Wymyślanie pretekstu wycieczki jest najfajniejsze , więc na pewno nie chcę tego Tobie zabrać![]() ![]() Możesz przesłać to zdjęcie, które masz w awatarze ![]() ![]() |
|
|
Teodozja |
Dodany dnia 24-03-2014 13:51
|
![]() Główny administrator Postów: 906 Data rejestracji: 13.02.12 |
Cześć Alicja ![]() Skoro jesteś z Wawy, to może tu mogłaby zacząć się Twoja objazdówka, jest nas tu trochę ![]() |
|
Strona 1 z 2: 12
Przejdź do forum: |